Nepostradatelní - Buďte pilířem firmy

Nepostradatelní - Buďte pilířem firmy https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212267/bmid_nepostradatelni-budte-pilirem-firmy-e4Z-212267.jpg 3 24 5

Nepostradatelní jsou základními stavebními kameny prosperující firmy. Tak jako může na pár skrytých pilířích stát dům nebo most, stejně tak ani oni nemusejí být vidět, ale jsou tu a jsou skutečně nepostradatelní. A v dnešním světě dostávají právě ta nejlepší pracovní místa a s nimi i nejvíc svobody. V této knize se dozvíte: - kdy a jak se změnil svět práce a proč si to mnozí lidé stále neuvědomují že každý má možnost zvolit, zda se stane nepostradatelným, nebo zda se zařadí mezi průměrné a postradatelné - jak se stát pilířem firmy, co všechno to obnáší a co naopak poskytuje - jaké jsou hlavní dovednosti nepostradatelných a jak se dají rozvíjet - jak nepostradatelní pracují s emocemi, jak vytvářejí vztahy s lidmi kolem sebe - proč pro nepostradatelné neplatí žádná pracovní příručka, žádný itinerář - jakými mýty jsme obklopeni a proč brání správným rozhodnutím... celý text

Přidat komentář

Trubka_
02.02.2021 5 z 5

Na to, jak má kniha tvrdý název, je překvapivě měkká. Udělala na mě dojem. V knize není myšlenek moc a na první přečtení je jasné, že jak jednoduše zní (a dávají smysl), tak složité je bude opravdu v životě přijímout. Po přečtení mi ale dochází, že je to nutné.

MirekUL
20.12.2019 5 z 5

Některé kapitoly jsou nadbytečné (možná až zbytečné), ale na druhou stranu v knize je série velice dobrých myšlenek k tomu, čím jsou nepostradatelní lidé charakterističtí a jak vypadá jejich přístup k práci a dalším (možná i všedním) záležitostem.


lesumir
12.12.2019 2 z 5

Spousta zajimavých myšlenek, spousta "aha" momentů. Ale taky darda prazdných a hluchých míst, těžké natahování, prázdné pasáže a nuda.

sowatson
04.05.2019 3 z 5

Zkusil jsem od Godina nejdřív Fialovou krávu, ale nějak mi nesedla. S touhle knížkou jsme se potkali víc. Zase trochu jiný pohled na věci, o kterých pojednávají různé knížky od "Melvilů" (Konec prokrastinace, Válka umění...). Godin se také zabývá Odporem, ale proniká do toho po svém. Občas trochu kostrbatě krouží kolem tématu, aniž by řekl cokoliv konkrétního. Ale v jednom místě knihy zase napíše, že se o tom nic konkrétního říct nedá, že si na to musí přijít každý sám :) Zásadní myšlenku se mu podle mě předat daří: Nepotřebujeme povolení k tomu, abychom mohli dělat svou práci tak, jak si myslíme, že by to bylo nejlepší. A pokud do toho dáme srdce, odměna se dostaví.

EliahDawn
19.12.2018 5 z 5

Velice praktická kniha pro dnešní zaměstnanecký svět. Doporučuji přečíst a použít v praxi.

Kniha Nepostradatelní - Buďte pilířem firmy je v

Právě čtených2x
Přečtených32x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce16x
Chystám se číst26x
Chci si koupit12x