Nenechte se oškubat

Nenechte se oškubat https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210328/bmid_nenechte-se-oskubat-v9L-210328.jpg 3 6 3

Odhaduje se, že každý den vidíme až 300 reklam a jsme vystaveni přibližně 2000 prodejních nabídek. Většinu z nich ignorujeme. Ale častěji, než se domníváme, a rozhodně častěji, než by se nám zamlouvalo, se necháme obratnými prodejními technikami přimět k nákupu věcí, které jsme neměli úmyslu koupit, nebo kvůli nim zaplatíme mnohem víc, než je nutné. Tahle kniha rozebírá triky prodejců v několika významných oblastech – automobily, nemovitost, finanční produkty atd., a také poskytuje vyčerpávající přehled rafinovaných technik prodeje spolu s radami, jak se na ně připravit nebo se jim účinně bránit.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Don't buy it!


více info...

Přidat komentář

PokyHiro
06.05.2020 2 z 5

Kniha popisuje "zajímavé" praktiky některých typů "obchodníků". Za mě byly některé pasáže zavádějící, na druhou stranu spousta věcí je opravdu dobře zpracovaná.

Popko
19.11.2017

Tato kniha je souborem triků, kteří dělají obchodníci a prodavači. Je to zajímavá kniha pro lidi, kteří se nijak o obchod a marketing nezajímají a jsou v roli kupujících. Svým obsahem byla pro mě kniha místy zajímavá, místy nudná, jelikož na mě byla příliš obecná. Pro lidi,kteří o nakupování a penězích moc nepřemýšlí je určitě dobrým zdrojem, jak se nenechat oškubat.


ciniminisek
14.11.2014 1 z 5

Tři sta stránek titulu Davida Craiga o fíglech a tricích prodejců své čtenáře varuje a snaží se otevřít oči případným klientům různých společností, aby jednou nepřišli jejich peníze nazmar.

Štítky knihy

konzumní společnost

Autorovy další knížky

David Craig
britská
1980  55%Skrýša / Viera, nádej a smrť / Dvojťah
2014  53%Nenechte se oškubat

Kniha Nenechte se oškubat je v

Přečtených10x
Knihotéce7x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x