Nenech se dojit aneb Jak vydělávat nejen na slevách

Nenech se dojit aneb Jak vydělávat nejen na slevách https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225149/bmid_nenech-se-dojit-aneb-jak-vydelavat--9PD-225149.png 4 5 3

Přiznejte si, že jste jen „ovcí“ a „dojnou krávou“. Ano, přesně takto nelichotivě o Vás nenažraní obchodníci hovoří. V tom lepším případě jste jen neoblíbeným „vrtačem kolene“. To vše je špatně a je nejvyšší čas na změnu. Vydejte se ještě dnes na zlatou střední cestu, staňte se „nenechdojistou“ a nebuďte obchodníkům k smíchu. Dušan Šídlo, známý autor knih o finanční gramotnosti (je autorem knih „Jak nás podvádějí“ a „Život jako riziko“), který je znechucen podvodnými praktikami všeho druhu, Vám v této knize prozradí tajemství, jak ušetřit téměř na všem a nenechat se „dojit“. Zkrátka, jak mít více peněz, a to bez velkého uskrovňování.... celý text

Přidat komentář

kristyna.havlov
13.04.2020 3 z 5

Za mě super kniha se spousty tipů - hojně tam autor přidával i webové stránky užitečných webů, který se mohou každému hodit. Bohužel tím kniha ztrácí cennost za pár let, protože odkazy nemusí být platné. Je tam spousty rad, kterými jsem se řídila i předtím. Od knihy jsem ale čekala více.

Heřmis
21.07.2015 5 z 5

Knihám p. Šídla dávám plný počet. Je to průkopník, který se snaží naučit občany ČR finanční gramotnosti a vštípit jim do hlavy, že i o peníze je potřeba se starat, stejně jako se staráme třeba o auto, domácnost, nemovitosti apod. Tato třetí kniha trilogie je určitě nejpřístupnější široké veřejnosti. Pokud se chcete stát "nenechdojistou", tak začněte s touto knihou.


acul.p
07.07.2015 5 z 5

Moc dobrá kniha, nejen teoretické rady, ale i praktické představené na konkrétních případech, produktech a službách v ČR. Doporučuji všem k přečtení :)

Štítky knihy

finance

Autorovy další knížky

Dušan Šídlo
česká, 1978
2014  84%Nenech se dojit aneb Jak vydělávat nejen na slevách
2010  87%Život jako riziko aneb Zásady pojišťování životních rizik
2012  83%Jak nás podvádějí aneb Pravda o finančním trhu a penzijní reformě
2020  0%Pojištění občanů

Kniha Nenech se dojit aneb Jak vydělávat nejen na slevách je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce6x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x