Nemoc - dar transformace

Nemoc - dar transformace https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391647/nemoc-dar-transformace-U6Y-391647.jpg 4 22 8

Všechno, co se nám děje, je láska, i když to tak na první pohled někdy nevypadá. V našem případě bylo darem transformace onemocnění rakovinou. Tato kniha byla napsána na základě osobní zkušenosti, neinvazivní cestou úspěšně zvládnuté velmi těžké nemoci. Je určena lidem, kteří procházejí těžkým obdobím svého života. Má jim být pomocí a oporou v tom, aby nezůstali zakotveni ve schématu mentality oběti. Jejím cílem je dát naději a podpořit v tom, aby do procesu uzdravování aktivně zapojili svoje vnitřní síly, zbavili se negací všeho druhu a osvobodili z dramatu, které je kolem každého závažného onemocnění velmi hutně obaleno. Víme, že kvantová medicína a uzdravení skrze uvolnění vnitřních procesů v nás je zatím cesta nová. Do budoucna ji ale bude následovat stále více lidí, a to jak v nemoci, tak v prevenci. Vysvětlujeme, proč je postoj lásky, odpuštění a propuštění starých programů v nás tak účinný. Někdy je transformace nejen osobní, ale je to způsob zásadní proměny celého rodového fraktálu.... celý text

Přidat komentář

Gejitka
19.02.2024 5 z 5

K této knize jsem se dostala na doporučené své známé. Ačkoli netrpím žádnou závažnou nemocí (i když jak se to vezme), kniha mi byla velmi prospěšná. Co jsem si z této knihy odnesla? Hlavně to, že největším faktorem, působícím na překyselení organismu, což není žádoucí stav pro nikoho, pro zdravého ani pro nemocného, jsou naše negativní emoce a emocionální bloky v nás. A že každá naše emoce ovlivňuje i tu nejposlednější buňku v našem těle. Nestačí však nasadit "americký úsměv" a myslet pozitivně. Je to daleko složitější. Emoce mají na naše zdraví velikánský vliv. Není dobré se obklopovat "toxickými" lidmi, kteří vás doslova vysávají. Bohužel ne vždy se jde jim vyhnout (např. v zaměstnání, což je i můj případ). Knihu moc doporučuji, stojí za to si ji přečíst.

matogeminimato
22.11.2023 5 z 5

Tato kniha nie je určená iba pre tých, ktorý sú ťažko nemocní... ale aj pre tých, ktorý chcú týmto chorobám predísť.
,, Radost, láska a jednoduchost jsou lék. "


Tedovál55
06.11.2023 5 z 5

Tohle je kniha plná velice cenných informací a lze ji doporučit každému, kdo začal ztrácet naději na uzdravení.

Allla9
06.10.2023 5 z 5

Je zde mnoho informací o zdraví a rad, jak prožívat každodenní život v pohodě a lásce k sobě samým i k ostatním lidem. Jak se dají snáze překonávat nemoci. Zajímavá a poučná kniha.

ditul
27.07.2023 5 z 5

Kniha, která by měla být povinnou četbou. Tolik pravdy se vešlo do pár stránek knížky.
*Teprve až pochopíme podstatu svého bludu a začneme hledat problém u sebe, můžeme očekávat řešení. Přijetí příjemného i toho nepříjemného je cesta k uvolnění, jedno bez druhého nemůže být, obojí jsou dvě strany téže mince, den i noc, vše patří k sobě. Před negativními pocity neutíkejme, dovolme si je prožít, popsané negace představují strach a zranění. ... Je toho hodně, co bylo skryto, a nyní se to může uvolnit a osvobodit... je za tím skryto mnoho potlačené energie, která nemohla být využita k tvoření toho, co by člověk chtěl, co by opravdu rád.

Zesamsun
19.06.2020 5 z 5

Tahle kniha by se měla stát povinnou literaturou už na základních školách, protože tolik důležitých informací o lidském zdraví pohromadě snad člověk ani jinde nenajde. Mé kamarádce, která umírala na rakovinu, tahle kniha doslova zachránila život. Vyléčila se, protože si v této knize prostě a jednoduše přečetla, jak na to.

Xylitka
02.11.2019 5 z 5

Úžasná kniha, která ukazuje, jak je důležité ovládnout svoje vlastní myšlení.

mariva
23.10.2018 3 z 5

Autentický příběh člověka, který prodělal vážnou nemoc, je určitě inspirující pro všechny, kdo procházejí něčím podobným. Některé rady jsou praktické, ale většina spíš duchovní povahy. Co ale knihu obohacuje, jsou překrásné černobílé obrázky - fraktály.