Někde před peklem

Někde před peklem https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354732/bmid_nekde-pred-peklem-ruC-354732.jpg 3 38 7

Anně se přihodil zázrak. Po nehodě a dvou týdnech v kómatu je stále naživu. Je to snad příslib nového začátku? Šance začít znovu se svým synem a manželem? Na druhou stranu se však v té kratičké chvíli, kdy její život visel na vlásku, ocitla v tunelu… Tunelu plném černého světla, kde jí nějaký muž vyhrožoval smrtí… Od té doby je jí neustále v patách. Proč si vybral zrovna ji za svědka svých zločinů? Někdy je lepší se nevracet…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Quelque part avant l'enfer , 2015


více info...

Přidat komentář

ZÓNA
04.04.2024 2 z 5

Typ knihy, která zahlcuje trh a kromě obdivuhodně vykonstruované zápletky nic nepřináší.
Nejde o víru, či nevíru ve sdělené prožitky blízko smrti.
Jde o trampolínový efekt psaní, kdy stále během kapitoly vždy stoupáte, dosáhnete kulminačního bodu na jejím konci, abyste se v kapitole následné opět navrátili k dalšímu odrazu.
Žánr kriminálního thrilleru je velice těžké povýšit na umění. Pochopitelně se dá vytvořit taková osnova, kde není kladen takový důraz na brutalitu a nebo se s ní musí umět zacházet.
A navíc. Možný směr závěru knihy prozradil autor příliš brzy.
Trochu mě zmátlo i upozornění, že se jedná o román pro ženy. Kladu si otázku, jaké literární ingredience mohou pro svůj růst, ženy v tomto románu nalézt?
O ztrátu času nešlo v plném rozsahu.
Přesto se knize nepodařilo uspokojit, naděje do ní vložené.
Název není všechno...

maličkán
02.08.2020 3 z 5

Začátek mne zaujal, ale jak se děj rozvíjel, nějak to nebylo ono. Protože je kniha s krátkými kapitolkami, celkem útlá, tak přečteno za chvíli. Ovšem autor mi asi moc nesedl.


Dorča007
24.05.2020

Super knížka, tušila jsem kdo bude vrah :D

kaffa
26.04.2019 2 z 5

až teď sem si přečetla kategorii - pro ženy, čímž se vysvětlilo to emoční pitvání v ní obsažené.... knížka samotná se četla dobře, ale celkově na mě příběh působil až příliš překombinovaně.... nebudu psát více, abych neprozradila pointu....

PetraBery
28.12.2018 3 z 5

Kniha se zajímavým námětem, přesto já jsem z ní úplně paf nebyla. Celou dobu opravdu dobře popsané dojmy ze setkání mezi životem a smrtí, kde se ocitla hlavní hrdinka Anna. Byla přímou svědkyní vraždy a je schopná popsat nejen vraha, ale je to všechno pravda? Nebo to bylo jinak? Konec dokázal vše vysvětlit, přesto úplně spokojená nejsem.

Martiiiik
04.06.2018 4 z 5

Kniha se mi moc líbila, ačkoliv toto téma je pro mě úplně nové. Je skvěle napsaná, čtivá, uteče tak rychle, že si člověk ani nevśimne a je na konci :-) naprosto souhlasím s orinka3, ten konec byl opravdu trochu splácaný.. Ale celkový dojem vůbec nebyl špatný :-)

orinka3
30.11.2017 4 z 5

Za ten podle mě dost odbytý konec odebírám hvězdičku. Jinak jsem byla s knihou nanejvýš spokojená. Chytře a svižně napsaná, téma v detektivkách nové. Jen ten konec mi přišel násilný a jaksi narychlo. Čte se to skvěle, nejlépe na jeden zátah.

Štítky knihy

kóma dopravní nehody thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Nicolas Tackian
francouzská, 1973
2017  68%Někde před peklem
2020  60%Hotel Lavína