Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce

Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211915/bmid_nejvyssi-princip-cesta-od-strachu-k-211915.jpg 3 16 2

Psycholog a zakladatel dnes již známé metody energetického uzdravování, kterou představil v bestselleru Léčebný kód, nabízí praktický program, jenž umožní unavenému a nervóznímu člověku dnešní doby přejít od stresu k úspěchu za pouhých čtyřicet dní, a sice pomocí „nejvyššího principu“ – lásky. Autor ukazuje, jak láska působí na komplex těla a mysli a umožňuje nacházet odpovědi doslova na všechny otázky. Důležité je milovat sebe i druhé a žít naplno život plný lásky v přítomném okamžiku. Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.... celý text

Přidat komentář

Aaron Lewis
18.08.2021 4 z 5

Kdyby tam tolikrát nepsal to marketingové "tohle vám zaručeně změní život", bylo by to lepší, ale tak, co se dá dělat. Zkouším, za tím je to asi necelých 14 dní, tak uvidím:), jestli mi tato kniha změnila život (edit po 2 letech - nezměnila:)). Jinak to prozření, vypadá to, že se vždycky musí přihodit něco strašného, aby člověk prozřel, já doufám, že prozřu, protože prostě chci:).

ditul
18.10.2019 5 z 5

Léčebny kód a tato kniha je zatím úplně o něčem jiným, co jsem doposud četla (jako např. techniky správně si přát, ho'oponopono, vizualizace, MH). Píše se v nich i o kvantové fyzice, jejíž princip je v knize krásně vysvětlen. Kdo věří, tak cvičení, kódy, které jsou zaměřené na problémy (v první knize spíše na zdravotní problémy) a technika obrazovky opravdu fungují a to je super.
Jak píše autor: Neduchovní lidé mívají sklon odsuzovat lidi, kteří se věnují duchovnu nebo patří do nějaké duchovní skupiny, a často se nad ně povyšují. Prožívají negativní emoce, např. úzkost nebo zlost. I když mluví o lásce a světlu, usmívají se, objímají vás a tvrdí, že "všechny milují", je jasné, že neznají praktické duchovno, protože velmi rychle podlehnou zlosti, jsou podráždění, frustrovaní a posuzuji druhé, a velmi často mívají zdravotní problémy.


Štítky knihy

láska psychologie vztahy

Autorovy další knížky

2012  70%Léčebný kód
2014  64%Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce
2020  64%Paměťový kód