Největší dobrodružství

Největší dobrodružství https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415872/bmid_nejvetsi-dobrodruzstvi-YWo-415872.jpg 4 4 1

Originální, vtipné a milé vyprávění, jak by vnímalo svět dítě, kdyby mohlo přemýšlet již od okamžiku početí a ještě navíc si „odskakovat“ do evoluční prehistorie, odpovídajících stupni jeho vývoje. Knížka, jež se odehrává z větší části mimo reálný svět, ve fantazii ještě nenarozeného dítěte, je originálním a úsměvným příběhem, který určitě pobaví nejenom nastávající maminky, ale i jejich partnery či další děti, zkrátka každou rodinu, která očekává příchod nové ratolesti.... celý text

Přidat komentář

oblakaknih
30.01.2020 1 z 5

Největší dobrodružství je pro mě zatím nejhorší knihou měsíce.
Co musím ale vyzdvihnout ještě předtím, než přejdu k minusům, je originalita. Myslím, že originálnější knihu o dítěti nenajdete.
Hlavní postava je zde miminko, které vypráví celý příběh již od početí. Já osobně děti ráda nemám (i když výjimky se zde samozřejmě najdou), takže mi kniha nesedla nejspíš kvůli tomu, ale zklamalo mě i zpracování.
Na to, že kniha nemá ani sto stran, četla jsem ji dost dlouho. Bylo to hlavně z toho důvodu, že se mi četla špatně a ani mě moc nebavila.
Ovšem to, jak se hlavní hrdina snažil komunikovat s rodiči, zpracoval autor skvěle.
Zbytek děje (většina) mě ale nebavil vůbec. Hlavní hrdina se setkával s nejrůznějšími tvory z historie.
Věřím, že jiné z vás kniha pobaví, ale já bohužel nehodnotím vůbec kladně.

Autorovy knížky

2019  75%Největší dobrodružství