Thunderbolts

Thunderbolts https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422434/bmid_thunderbolts-Rqu-422434.jpg 4 21 21

SPRAVEDLNOST JAKO BLESK Z popela pozemských hrdinů povstal nový tým, který bojuje s bezprávím jako blesk... jsou to Thunderbolts! Svět je v ohrožení a nejmocnější hrdinové světa se pohřešují. Musí proto povstat nová generace ochránců, aby jejich úkol zastala. Titáni z řad Thunderbolts vyrážejí na výpravu napříč marvelovským vesmírem, aby potírali zlo, a z minulosti Avengers se vynoří nečekaný hrdina, aby svět připravil na novou éru. Thunderbolts brzy zjistí, že k hrdinství je třeba víc než jen dobré úmysly... Obsahuje Incredible Hulk č. 449, Thunderbolts č. 1-5 a Thunderbolts Speciál 1997.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Thunderbolts , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
18.07.2023 3 z 5

Čekal jsem od toho podstatně víc

Atlantis
12.10.2021 4 z 5

Úplně v pohodě, dokonce bych se nebál říct, že jsem se bavil. Doufal jsem sice v Osbournovy Thunderbolts, ale i tak bylo zajímavé tenhle tým sledovat. Funguje mezi nimi chemie a opravdu upřímně mě zajímalo, jak a kdy se prozradí. Škoda, že na tuhle událost už v knize nezbylo místo.


Hwaelos
09.07.2020 3 z 5

Busiek umí přicházet s nečekanými nápady a přetvářet marvelovský svět do naprosto nečekaných poloh. Jednu věc ale neumí: psát. Jeho dialogy zní, jako by je napsal robot. Ukázal to už v Avengers: Na věky věků a ukazuje to i tady.

hroubek
14.10.2019 3 z 5

Vím, že Kurt Busiek je legenda. Patří k nejoceňovanějším scénáristům, ale já s ním mám velké problémy. Vždycky, když zjistím, že něco psal, tak se na to začnu těšit o dost méně, jelikož mě jeho styl psaní tolik nebaví. Od tohoto komiksu jsem čekal trochu něco jiného, a možná to je taky důvod, proč nejsem zklamaný, ale mírně překvapený. Thunderbolts mají dobré tempo a pořád se tam něco děje. Postavy jsou zajímavé a jejich rozhodování a motivace jsou zajímavější, než jak se na první pohled zdá. Trochu mě vadilo, že tam je moc dialogů, ale zde to alespoň trochu pomáhalo ve vyprávění. V komiksu je pár momentů, které jsou vyloženě slabší, a nebo rovnou hloupé. I tak lze o komiksu říci, že není špatný a má své kvalitní momenty. Za mě je to mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale radši dám silné tři, než slabé čtyři.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Kurt Busiek
americká, 1960
Peter David
americká, 1956