Squirrel Girl

Squirrel Girl https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424718/bmid_squirrel-girl-OLP-424718.jpg 3 24 7

Přichází Squirrel Girl - Veverky všech zemí, spojte se! Je to holka tvrdá jako ořešák? Tak hele, v žilách jí koluje částečně veverčí krev! Pusťte se do nejodvážnějších, dynamicky dobrotivých dobrodružství, co se kdy v komiksech objevila, spolu se Squirrel Girl! Nastražte uši, přítomní čtenáři i hlodavci! V packách teď držíte velkolepé vyprávění o veverčích vylomeninách, kterým vás provede Doreen Greenová, zrzavá zubatá Avengerka. Do svazku jsme chlupaté hrdince přibalili jako její chlupatý debut, tak i její nepřekonatelnou sólovou dráhu. Je to skutečná pocta hvězdě mezi veverkami. Připravte se, budou lítat chlupy! Obsahuje materiál z komiksu Superhrdinové Marvelu vol. 2 č. 8 a Neporazitelná Squirrel Girl č. 1-5... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Squirrel Girl , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
18.07.2023 3 z 5

Měl jsem z toho rozporuplný pocity

dr.horrible
18.04.2022 3 z 5

Super postava, hneď by som ju chcel v MCU (stačí hosťovačka u Deadpoola alebo Ant-mana, ale kukol by som aj seriál). Komiks zábavný, norma je však vysoko.


wistar
22.01.2022 2 z 5

Čekal jsem to horší. První příběh myšlen jako vtip je sice strašně naivní a hloupý, ale pokud na to přistoupíte tak najdete pár fajn hlášek a bude se to číst dobře. Další série se vyvíjí na začátku dobře, je to celkem legrační a kresba je fajn( jen ženskou nepoznáte od chlapa) jenže jakmile se objeví galactus tak to jde do kopru hlavně poslední nudný sešit. Nevím pro koho to je, všem nad 10 let se to bude zdát moct infantilní a zase je tu spousta narážek, které děti, co neznají marvel nepochopí. 5/10

Raido26
03.04.2021 3 z 5

Tak jo, tohle bylo špatný. A je to škoda, protože to mělo potenciál. Prvně bych řekla, že kresba je perfektní a Squirrel girl vypadá vizuálně fakt dobře. Problém je, že příběhy, humor i dialogy jsou psané jak pro desetileté děti. Jako jasně, Squirrel girl je takový Marvelovský troll, ale když už teda má vlastní sérii, mohlo by se to začít brát trochu vážně.

trudoš
18.11.2019 4 z 5

„O jakých nepřátelích to mluvíš? Jsi neporazitelná Squirrel Girl! Kdo by tě neměl rád?“
Tohle je bezesporu ten nejstřelenější superhrdinský komiks, co u nás v tomto roce vyšel, Deadpoola a Harley Quinn nevyjímaje. Ostatně co se dalo čekat od hrdinky, která je jakousi mutantní verzí přerostlé veverky v lidské podobě? Už v knize Great Lakes Avengers jsem to považoval za dosti absurdní nápad, ale teprve tady pochopil, jak moc je celá ta věc vlastně veliká. A zábavná. A dobře napsaná. Protože když už nic jiného, Squirrel Girl je dokonale svá, zcela se vymykající zaběhnutým konvencím, ať už jde o sexy postavu (kterou nemá), nebo mimózně holčičí humor. Je samozřejmě otázkou, nakolik si Ryan North a Erica Hendersonová dokázali poradit se sérií jako celkem, protože konkrétně tady nabízí jen takovou rozehrávku, přičemž veverky a žaludy se rychle okoukají. Ale už pátý sešit dokazuje, že tvůrčí představivost ani schopnost vtipné sebereflexe jim nechybí, takže bych z toho do budoucna strach neměl.

hroubek
10.11.2019 3 z 5

Na tento komiks jsem se hodně těšil. Squirrel Girl mě vždy přišla jako zajímavá postava, se kterou bude sranda a její boření čtvrté stěny bude zábavné. A tento komiks je zábavný, jen jsem čekal, že to bude lepší. Doreen je hodně sympatická a její příběhy jsou příjemně ujeté a zábavné. Jen jsem se při čtení nemohl zbavit pocit, že to pořád není úplně ono. Prostě, že si to až za pár sešitů sedne, a najde si to vlastní styl. A to je celkem škoda. Kresba ke komiksu sedí a i mě sedla, i přestože se nejedná vyloženě o pastvu pro oči. Squirrel Girl je fajn komiks, a mě trochu mrzí, že není lepší.

martinstefko
04.11.2019 3 z 5

Kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 84: Squirrel Girl" rozhodně není takovou, která by sedla každému. Nejsou zde komiksy, které nějak více ocení zastánci klasických superhrdinů, kteří jedou mainstream, chtějí akci a rádoby dějové posuny. Ne. Squirrel Girl je tu hlavně pro ty, kdo se chtějí trochu pobavit a jsou smíření s tím, že to nebude vždy zábava vyloženě inteligentní. To prostě místy není. Ani kresba nemusí sednout každému. Erica Henderson používá kresbu zaměřenou na postavy, kterou jsou ale mnohdy karikovány, což v případě Squirrel Girl může místy znamenat i to, že je i trochu směšná a ne v tom nejlepší smyslu slova. Ale karikatura se k sérii celkově hodí, a když si na ni zvyknete, bude vám komiks celkově sedět. Pokud si nezvyknete, už tu další komiksy s touhle postavou stejně nebudou. jako zajímavost v tom smyslu, kdo všechno je součástí Marvel Universe, ale kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 84: Squirrel Girl" funguje dostatečně.

Autoři knihy

Steve Ditko
americká, 1927 - 2018
Ryan North
kanadská, 1980

Kniha Squirrel Girl je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce24x
Chystám se číst9x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x