Nejkrásnější pohádky ze statku

Nejkrásnější pohádky ze statku https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/291537/bmid_nejkrasnejsi-pohadky-ze-statku-zrf-291537.jpg 5 2 1

Na statku plném zvířátek se stále něco děje. Jaké mají starosti osel Tvrdohlávek, želva Vědunka, klisna Julie, králík Rudy, krtek Hugo, krocan Dendy, koza Jasmína a jejich kamarádi? A jaká zažívají dobrodružství? Krásné příběhy ze statku jsou určeny malým posluchačům k předčítání a začínajícím čtenářům.

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Le Storie piu Belle della Fattoria/Best Stories: The Farm


více info...

Přidat komentář

Kulibrnda
02.01.2018 5 z 5

Krásně zpracovaná pohádková knížka i pro ty nejmenší. Pořídila jsem ji pro svého dvouletého syna, jelikož listování v knihách se díkybohu stává jeho velkou zálibou. I proto jsem ocenila, že kniha je tisknuta na tvrdých lepenkových stránkách a tak minimálně trpí v nešikovných prstech malého čtenáře. Pohádky jsou čtivé, hezky a pochopitelně napsané, mají milé a laskavé ilustrace. Sice jsou tam občas překlepy a nejsem si jistá, zda třeba želva je zvíře ze statku (my tedy želvy nechováme :D ), ale pro malé děti je to asi putna, hlavně že je hezky namalovaná a moudrá :) Za mě tedy rozhodně moc hezká kniha pro nejmenší. Pokud se knížka dožije školního věku, věřím, že díky přijatelně velkým písmenkům by se mohla stát i první knihou pro malého čtenáře. Za mě tedy obrovská spokojenost :)