Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti

Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498137/bmid_necekej-az-vyjde-slunce-nauc-se-tan-22C-498137.jpg 4 10 3

Julia vede úžasný život – ovšem jen na Instagramu. Ve skutečnosti to žádná sláva není. Manžel ji opustil, zůstala sama s dítětem ve skromném suterénním bytě a její e-shop nevydělává. Když se do sousedního domu nastěhuje přitažlivý sochař Alex, Julia se rozhodne jednat… čistě obchodně, pochopitelně.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Aus allen Wolken fällt man auch mal weich , 2020


více info...

Přidat komentář

hlavajda93
27.03.2023 3 z 5

Knížka nebyla špatná, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Zpočátku mě Julie hrozně rozčilovala a neustálé stylizování pro instagram mě taky štvalo. Alex byl fajn a nakonec i Julie dospěla do snesitelné roviny.

LenkaKa
26.01.2023 4 z 5

Překvapivě dobrá kniha. Vtipně popisuje instagramový svět, ale i vztahy. Mě se to četlo hezky.


MartinaF
18.12.2022 3 z 5

Je mi líto, ale jsem z knihy zklamaná. Hlavní hrdinku živí výroba náramků a dělá si marketing na Instagramu. Celou dobu přemýšlela, jak splatit dluh a zvýšit prodej svých náramků.

Mám ráda odpočinkové knihy, ale tohle se mi vážně nelíbilo. Snažila jsem se Julii vnutit svou myšlenku, že by měla začít pracovat a Instagram s prodejem si má nechat jako vedlejší příjem, ale bohužel. A ani to milostné vzplanutí nebylo uvěřitelné. Jediné, co se autorce povedlo, byla jedna část před úplným závěrem, ale celkový dojem to nevylepšilo.

Štítky knihy

romantika

Autorovy knížky

Valerie Korte
německá
2022  76%Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti