Nečekaná láska

Nečekaná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80632/bmid_necekana-laska-foR-80632.jpg 3 6 3

Matt požádá svou nejlepší přítelkyni Annie, aby mu pomohla najít TU PRAVOU. Doufá, že mu Annie předá své bohaté zkušenosti z milostného života, které jako mladá, úspěšná, nezávislá žena má. Ale tento "výcvikový kurz" se jim začíná vymykat z rukou... Je možné, aby se dlouholeté přátelství změnilo v milostný vztah?

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Annie Says I Do , 1995


více info...

Přidat komentář

uzivatel4895
20.05.2023

toto bola skôr podpriemerná harlequinka, vôbec ma nezaujala, preskakovala som stránky, stačilo mi prečítať si komentár hlavného hrdinu k hrdinke....,,vždy som ťa vnímal tak akosi bezpohlavne,,, preboha, toto má byť akože romanca? :D a takisto nemám rada v týchto krátkych knižkách, keď sa spomínajú bývali partneri a už vôbec nie ak sa myšlienka na zosnulú manželku tiahne celým príbehom...toto nebolo jednoducho pre mňa, nedočítané!

pegasek
28.09.2022 3 z 5

Tohle byla hodně průměrná Harlequinka, vlastně ani nevím co víc k tomu dodat.


Nevimm
13.06.2012 3 z 5

Důležitý dodatek na začátek, který ovlivnil velice moje hodnocení: V momentě kdy jsem četl tuto knihu, tak jsme se snažil získat srdce překrásné dívky.

Upozorňuji že tento typ knížek fakt nevyhledávám. Četl sem to jen ze zvědavosti a chtěl se vědět co na tom ty ženský majou. Co k tomu napsat? Knížka je Nečekaně o Lásce a to ke všemu ještě o Nečekaný Lásce a Nečekaně je to o Lásce mezi Mužem a Ženou a Nečekaně se hrozně milují a po celou dobu jsou si Nečekaně nejistí, jestli to ten to druhý cítí taky. Nečekaně se vezmou. Jak Nečekaný.
Jinak musím přiznat, že jsem to přelouskal docela rychle a místy se i dost zasmál a jindy sem si zase říkal,,No, do p*dele co to meleš ty vořechu." Většina knížky s odehrává v hlavě buď muže a nebo ženy a popisuje tok jejich myšlenek a pochybností o tom druhém. Ale co taky v lásce vymyslet nového. Bylo a je to furt stejný. Ani jeden v páru si nikdy ze začátku není jistý a neví na čem je. Výhoda je, že je to pro chlapa velká možnost se podívat do ženský hlavy (páč to psala ženská). Nikde jinde takovou možnost mít nebudete, nebo já ještě neměl. Leda že bych rozřezal mozek :D. Jo a slabota co se týče postelových scén :(.

Jedna citace na závěr:,, ,Hledal a nalezl sametový hrot její pravé bradavky" Míra Lásky: 10/10. Akce -20/10. Děj: 0/10. Postavy: 2/10 (Jsou tam jen dvě :D).

PS: A získal jsem ho.