Nebojte se nepracovat

Nebojte se nepracovat https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177056/nebojte-se-nepracovat-177056.jpg 5 12 5

Kniha pro přepracované, nezaměstnané a ty, kdo se chystají odejít do důchodu. Zdá se, jako by kolem nás byly dva typy lidí - ti, kdo nemají žádný volný čas, a ti, kdo ho mají příliš a nevědí si s ním rady. Přepracovaní manažeři, anebo nezaměstnaní či lidé, kteří se bojí odchodu do důchodu - ti všichni jako by zapomněli žít svůj život. Autor knihy chce čtenáře naučit umění vyvažovat život a práci, odvaze hrát si a nebát se volného času ani chvílí samoty. Svůj výklad doplňuje a oživuje řadou cvičení, kreseb, diagramů a citátů. Kniha je určena jak lidem přepracovaným, tak i čtenářům, kteří práci hledají, a také těm, kdo se chystají na zasloužený odpočinek.... celý text

Přidat komentář

LenkaVes
13.01.2024 5 z 5

V knize je hodně zajímavých myšlenek, měl by si ji přečíst úplně každý a je fuk v jaké se právě nachází situaci. Líbil se mi výraz "volnoholik". :-))

Layyen
07.05.2022 4 z 5

Kniha na podobné téma jako od Českého autora Tomáše Hajzlera _ Práce nebo život, velmi dobrá myšlenka, doporučuji všem, sám usiluji o možnost dřívějšího odchodu z práce..


JanaO118
17.08.2020 5 z 5

Nebojte se nepracovat neboli jinými slovy užívejte si život a rozvíjejte svoje koníčky, talenty a vášně, život zdaleka není jen o povinné práci! Přečetla jsem, pochopila jsem, řídím se tím a je to báječné...

Andi
30.08.2018 4 z 5

Zajímavá kniha, ve které si každý najde to své. V knize není psáno, abyste nic nedělali, vůbec nepracovali a jen chytali lelky, je to o tom, jak si vážit a jak užitečně naložit s volným časem, jak ho mít do sytosti, ale přitom neupadnout do chmurných nálad a nepropadnout nudě. Jak na to, aby vás život stále bavil.
Název knihy je prostě jen dobře vymyšlen tak, aby upoutal vaši pozornost.

Metroušek
12.03.2017 5 z 5

Pro mne - na rozdíl od mnoha lidí, kteří ke stejnému poznání zřejmě došli intuitivně a často ve velmi raném věku - velice objevná kniha. (:-) Než jsem si ji přečetl, bál jsem se nepracovat. Nyní nepracuji, a nebojím se nepracovat. Bohužel mám zase problém. Bojím se pracovat. Čekám na druhý díl. (:-)

Štítky knihy

důchod, penze nezaměstnanost volný čas volnočasové aktivity

Autorovy knížky

Ernie J. Zelinski
kanadská, 1949
2003  90%Nebojte se nepracovat