Nebezpečná touha

Nebezpečná touha https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496749/bmid_nebezpecna-touha-73U-496749.jpg 4 149 25

Gabriela: Žila jsem si svůj život po svém, měla jsem skvělou práci, úžasné rodiče, dokonalou sestru, okouzlujícího přítele. Perfektní byt v centru města, byl už jen třešničkou na dortu...Začínalo se mi dařit a měla jsem šanci stát se opravdu dobrou redaktorkou...Jedna vteřina může s přehledem změnit váš život, otočí vám ho naruby, zničí vaše sny a vy už nikdy nebudete stejní... Tyler: Žil jsem perfektní život, měl jsem svojí práci, ve které jsem byl opravdu třída. S.W.A.T. byly přeci ti nejlepší z nejlepších. Zvládal jsem plnit úkoly jako nikdo jiný... A pak se to všechno posralo... Jedna vteřina změnila můj život a já musel změnit sám sebe...... celý text

Přidat komentář

LenkaNovotna32
09.01.2024 1 z 5

Tato kniha bola velmi priemerná,dej by bol celkom v poriadku, malo to aky taky koncept ale malo to slabe povahy, malo rozvynuty charakter, predvídateľnost, ako takych hlúpych policajtov som snad nezažila a ten porod v potravinách bol v skutku nadčasový, do minuty mala dieta na hrudi, to vazne !?? ... A co mi najviac vadi na style pisania pani autorky je ze skoro v kazdej knihe ma rasistické poznamky!!! Ukazije sa len jej slaby charakter a to ze nema velku slovnú zásobu.

Radka1727
03.12.2023 3 z 5

Romanticko-erotická linka byla v pohodě, děj měl spád, ale detektivní zápletka mohla být víc rozpracovanější. Možná by stačil příběh jen jednoho páru.


janina66
20.11.2023 3 z 5

Příjemné, milé počteníčko. Romantika s nádechem detektivní zápletky.
Příběh Gabi a Tylera se mi líbil trochu víc, než Camerona a Eleny.
Škoda, že pátrání po organizaci bylo,tak urychlené. Ale je jasné, že autorka píše romantocko-erotické knihy a ne detektivky.

Dolikcek
19.11.2023 3 z 5

Velice čtivé, ale moc uspěchané.
Konec detektivní linky byl jak šup všechno vyřešeno, všechno strašně rychlé.

MAU256
24.10.2023 3 z 5

Knížka se mi líbila, byla čtivá, jen by mohla být trošku víc propracovanější, bylo to nějak strašně moc rychlé.

Katy_vKnihách
18.09.2023 3 z 5

Dát do jedné knihy dvě samostatné (byť propojené), není úplně nejlepší. Vzhledem k tomu, že kniha má jen 280 stránek. Nedá se potom začíst ani do jedné. Než se totiž děj pořádně rozběhne, už se musíte začíst do dalšího. Musím říct, že druhý příběh se mi líbil o poznání víc, ale v první polovině knihy je víc krimi zápletky, která se ve druhé polovině takřka vytratí. Takže každému příběhu podle mě chybělo něco. Chtělo to trochu víc dotáhnout, trochu víc rozvinout. Proto si myslím, že udělat z toho sérii by bylo úplně nejlepší. Chyběl mi totiž třeba i příběh třetí sestry. Závěr potom musel přijít hrozně brzy a rychle, aby se do knížky vůbec vešel. Nejsem zklamaná, že jsem si to přečetla, ale nejsem ani nadšená. Za mě 3,5 * čtivé to totiž určitě je.

miloslava3256
28.02.2023 2 z 5

tady jsem se hodně nasmála, vtipné pasáže byly dobrý. Ale celkový dojem bohužel kazí nedotaženost, některé momenty rychle přeskočené - ikdyž by si zasloužili mnohem víc rozepsat a finále knihy doslova skákalo mílovými kroky. Ale určitě jedna z lepších knih autorky.

Jaruš71
14.09.2022 4 z 5

Pěkně lehce se četla, jen ten konec byl nějak hrrr

Laf
12.08.2022 3 z 5

Na knihu jsem se těšila, až si ji budu moci přečíst, respektive na ní přijde řada :D . Předchozí, co jsem již četla od této autorky, se mi líbila. Ale bohužel u této jsem byla spíše zklamaná. Příběh plynul strašně rychle. Momenty, u kterých bych čekala a uvítala, aby byli více rozepsané, tak byli rychle zfouknuté a objasněné snad během jedné stránky.
Také mi chybělo na obalu nebo v anotaci uvedené, že kniha se skládá ze dvou na sebe navazujících částí, kdy se v jedné části příběh odehrává z pohledu Gabi a Tylera a v druhé části je to z pohledu Eleny a Camerona. Nebo to autorka zamýšlela jako překvapení pro čtenáře? :D
Celkově musím říct, že to není úplně špatná kniha. I přes své nedostatky je hlavní myšlenka příběhu pěkná. Jenom to mohlo být více rozpracované. Ale pokud hledáte nějakou odpočinkovou a nenáročnou knihu, u které vypnete, tak tohle je dobrá volba :)

Kristy.Seb
02.07.2022 4 z 5

Trochu zvláštní, jak byli všichni zapojení do zápletky. Ale jinak se mi líbilo, že nic moc dlouho neprotahovalo.

Ewe291
19.05.2022 2 z 5

No neviem mne to prosto nesadlo a nedocitala som, mozno je to aj tym ze mi nesedeli hlavne postavy alebo som sa tak nevedela vzit co mi je luto lebo som pocula chvalu na autorku.

Nuttelka
04.05.2022 4 z 5

Když opominu tu "rádoby" akční zápletku, bavilo mi to. Také mi zarazilo, že to jsou jakože 2 knihy - povídky, i když na sebe rovnou navázaly. Víc mě bavila dvojka Cameron a El. A vlastně jsem ani z toho odhalení překvapená nebyla, nějak jsem měla podezření celou dobu a je to vlastně i zaobalené vyřešení, jak se zbavit těch, kteří překáží, aby dané dvojice mohly být spolu :-)))

Ralemo
26.03.2022 4 z 5

Moc hezky vymyšlený příběh. Každopádně by si kniha zasloužila více stránek a mnohem více rozvinutí a propracování. Každopádně mi dva příběhy nevadily, jelikož na sebe navazovaly. Líbilo se mi prostředí policie. Určitě doporučuji přečíst

werunka488
26.03.2022 2 z 5

Kniha byla čtivá, krásně napsaná. Mě dost vadilo že to bylo rozdělené na dva příběhy.

oresvo
13.03.2022 5 z 5

Mě se to teda líbilo.
Od začátku to mělo vtip. Náboj.Žádné zdlouhavé chození kolem horké kaše.

Nenudilo mě to.

uzivatel3260
20.02.2022 3 z 5

Kniha mně velmi bavila, spoustu humoru, kdy jsem se doslova řezala smíchy. zápletka chytlavá, kniha vás držela a nechtěla se pustit. jen škoda, konec mi přišel docela narychlo napsaný a některé pasáže mohly být víc rozvinuté.

johana3160
16.02.2022 2 z 5

Kniha mela slusnej potencial dvou pribehu s nadechem akcnaku, jenze to bylo tezce nedotazene. Oznacila bych to za slusnej koncept, kterej by si zaslouzil vic rozpracovat a rozvinout. Bylo to jako sledovat film na fotkach. Vite sice o cem to je, ale unikaj vam detaily. Tady ty detsily doslova chybely a navic se autorka dle meho nazoru nema tuseni jak funguje policie. Nebo aspon ja si nedokazu predstavit ze by fungovala takhle….
Takze jak prisu potencial tam je, jen znacne nedotazeny. Ja si rozhodne dalsi knihu autorky neprectu…

anna7852
01.02.2022 4 z 5

Prekvapeni v podobe dvou pribehu v jedne knize,ale nevadilo to bylo to ctive.
Jen se autorka mohla vice rozepsat a neosekat to tolik. Jeji styl psani se mi libil a proto me to docela stve,ze ze dvou pribehu udelala pouze 200stranek. Dva pribehy tak snad dvojnasobek stranek neee:)

2688
30.11.2021 3 z 5

Nemůžu říct že to bylo špatný ale ani na
5 ⭐ .
Jsou to dva příběhy ze 6 hlavními hrdiny který do sebe pasují jako puzzle . Možná si řeknete že tolik hlavních hrdinu je moc ale věřte že po pár stránkách se orientujete a vše bude do sebe zapadat. Podle mého názoru by si každý z hrdinů zasloužil svou knížku
a svojí ,, Love story “
Styl psaní a žánr romanticko-detektivní s kapkou sexuálního podání se mi zamlouval ale autorka vzala příběh tak nějak zrychleně a to jí u mě vzalo ⭐ k plusu .

Majka1979
23.11.2021 5 z 5

Raz za čas treba trošku prevetrať aj čítačku a to sa teraz stalo.
Keďže kniha je len vo forme e-knihy a teda veľmi som si ju túžila prečítať, tak som sa včera do nej pustila a dnes aj dočítala.

Príbeh troch sestier, dvoch bratov a jedného takmer brata. Jednoducho partia, ktorá sa časom rozhodne spolu fungovať. Zo začiatku nútene, aby odhalili zločin. Avšak počas toho sa spoznajú a vytvoria sa medzi nimi silné putá - láska, priateľstvo a hlavne dôvera.

Odhalenie zločinu nie je jednoduché a keď sa odhalí, kto v tom má prsty a o čo všetko mohli prísť, o to je ich puto silnejšie.

Avšak láska prekoná všetko, alebo v tomto prípade to bude inak?

Vrelo odporúčam, za mňa jeden naozaj vydarený príbeh, teším sa na ďalšie od autorky ;)

Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  78%Dej mi Království
2021  64%Stůj při mně
2021  58%Zachraň mě
2022  83%Boss

Kniha Nebezpečná touha je v

Právě čtených2x
Přečtených210x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce164x
Chystám se číst75x
Chci si koupit16x
dalších seznamech5x