Neber to jídlo tak vážně

Neber to jídlo tak vážně https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467744/bmid_neber-to-jidlo-tak-vazne-ARg-467744.png 4 31 8

Cílem ebooku je na 40 stránkách Tě nasměrovat na myšlenku, jak o jídle začít přemýšlet rozumně a zkusit ho nebrat tak vážně, jak tomu třeba bylo doposud. Pokud... si chceš ucelit informace o výživě nevíš jak si sestavit svůj jídelníček hledáš "rovnováhu", která je stále tak omílaná vyčítáš si včerejší tabulku čokolády bojuješ se začarovaným kruhem znovu začínání a selhávání a chceš se mnou sdílet lásku k jídlu i názor, že je stejně tak důležité zdravé tělo, jako zdravý rozum.. ... věřím, že se ti tento ebook bude líbit. Mimo to v ebooku také najdeš několik receptů, inspirace na trénink i užitečné odkazy. To vše "zahaleno" do mé oblíbené minimalistické grafiky.... celý text

Přidat komentář

hana17.1.
11.08.2023 3 z 5

Od knihy nečekejte určitě nic odborného. Kniha nenabízí ani nějaké nové poznatky, ale nabízí možnost nezbláznit se z insta trendů, rad milionu výživářů apod. Je velmi stručná, přehledná a nabízí i nějaké recepty. Stojí za přečtení pro věčné dietáře a laiky.

RoboBrouk
10.05.2022 2 z 5

Jak bylo řečeno níže - kniha jenom dokola omílá myšlenku, že lze jíst cokoliv, pokud je to s mírou a doplněno vyváženou stravou. Informace jsou velice povrchní a pokud znáte autorčin blog, tak se vůbec nic nového nedozvíte (tam se od začátku opakuje pouze tato myšlenka). Graficky je kniha zpracovaná moc hezky, ale obsahově nepřinese vůbec nic, pokud nepatříte mezi jedince, které mají o stravě naprosto minimální nebo hodně pokřivené znalosti.


Manifest blech
26.09.2021 5 z 5

Báječná. A po přečtení souhlasím s autorkou, je to cesta.

IvčaKraťaska
31.01.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila moc. I když nepřichází s ničím novým a v podstatě celá myšlenka by se dala shrnout do jedné věty, tak pro to zažití si tohohle přístupu ke stravování mi kniha velmi sedla. Asi ke mně přišla ve správnou chvíli, kdy jsem sama asi došla k tomu, že tenhle přístup je pro mě jediný logický, neošálitelný a udržitelný. Líbí si mi zpracování kratších textů přiložených obrázky. Často se k ní vracím.

Mona...
27.01.2021 2 z 5

Kniha není úplně špatná, ale při čtení jsem měla pocit, že se nedozvídám nic nového, a všechno už dávno vím. Měla jsem pocit, že se na mnoha stránkách neustále dokola omílá "jíst můžeš vše- i pizzu a čokoládu, ale pokud chceš být zdravý a hubnout, hlídej si množství a tato jídla doplňuj těmi výživnějšími" a "vše stojí na kalorickém deficitu a ve všech jídlech by měly být přítomny jak bílkoviny, sacharidy, tuky a také ovoce nebo zelenina". Ano, pro někoho to můžou být důležitá zjištění, ale tohle všechno už bylo řečeno na autorčině Instagramu a můžete si to přečíst zadarmo. Jak už jsem psala, kniha není špatná, ale chtělo by to nějakou přidanou hodnotu, a ne pořád dokola opakovat tu samou věc, akorát u jiné potraviny. Čekala jsem prostě víc.

scara0477
26.01.2021 5 z 5

Po desítkách diet a zákazů všeho možného vidím tuto knihu jako dobrého pomocníka, jak se vrátit ke zdravému přístupu ke stravování.

martinka9012
25.01.2021 5 z 5

Super revoluční čtení o jídle a stravování, kéž by takhle uvažovali všichni. Vše jednoduše vysvětlené, žádné dlouhé proslovy nebo opakující se témata. Já jsem si čtení užila a knížku můžu rozhodně doporučit.

clare01
15.12.2020 4 z 5

Jedna z nejoriginálnějších knih o zdravém životním stylu. Nejvíce na ní oceňuji její jednoduchost a fotografie. Občas mívám po přečtení knih o výživě úzkost z toho, co všechno nesmím jíst, jak je cukr/pšenice největší nepřítel apod. U této knihy to byl pravý opak. Ocení ji nejen začátečníci, ale i lidé, kteří se stravou bojují dlouhodobě a jsou ze všech těch protichůdných rad zmatení. Tady máte jednoduchý návod.