Nebe Nebo

Nebe Nebo https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448428/bmid_nebe-nebo-Geb-448428.png 4 20 7

Pokoj, klid, lásku a nerušit. Jobbi ví, co chce. Touží po nějaké hormonálně harmonické, mentálně vyvážené ženě, která by jej udělala šťastným. Jenže i přes masku věčného pohodáře občas mívá nepříjemnou potíž vydržet sám se sebou. Zatímco se touží cítit dobře, některé myšlenky jako by nebyly zaměřeny na spokojenost, vyrovnanost a vůbec celkovou pohodu. Často jej naopak přimějí ke špatným rozhodnutím. Sakra čakra, není tedy divu, že se jednoho dne vše kolosálně zvrtne a věci udělají nepěkný kotrmelec. Když se mu do cesty připlete kosmická Maya, z jejíchž očí vychází hluboký klid i rozverná hravost, nemá tušení, že řetězec překvapivých událostí promění jeho život v pořádné dobrodružství. Podmanivý příběh až k hranicím vlastního sebepoznání je napsán hravým jazykem, na kterém si čtenář s chutí smlsne. Pravděpodobně mu však nenávratně změní vnímání.... celý text

Přidat komentář

Illaa
28.11.2023 1 z 5

Špatná volba. Ze začátku jsem si myslela, že to bude mít zajímavý děj, v průběhu jsem zjistila, že děj bude jen druhořadá záležitost. Hlavním úkolem bylo šířit určitou osvětu, se kterou se neztotožňuji. Číst se to dalo, kdyby tam jen bylo méně těch duchovních rozjímání...

Karinkanakari
01.04.2022 4 z 5

Nejdřív jsem se nemohla zakousnout, ale pak mě to chytlo. V dnešní době to dodá naděj, že je svět i lepším místem.


ditul
20.03.2022 5 z 5

Tak tohle byl můj šálek "kávy". Úžasný příběh.
*Když si uvědomíš, že to, co považuješ za svoji lidskou osobnost, jsou převážně automatické emoční reakce, naučené chování a nevědomé zvyky, jež byly naprogramovány interakcí s prostředím, poskytne ti to dost dobrou příležitost k poznání, že jsi tvárnější, než se domníváš. Chápu, že je to zřejmě nepříjemné, nemoci se ztotožnit s osobností, kterou ses díky svým zkušenostem během času stal, ale stále jsi tady, na první pohled z masa a kostí, ve skutečnosti však něčím mnohem víc, a čím dříve pochopíš, že tvůrcem své reality jsi ty sám, tím dříve poznáš, že všechno lze změnit.

monushka
18.03.2022 5 z 5

Knihu jsem četla ve správné době, kdy jsem přesně takový příběh potřebovala. Čtení jsem si nesmírně užila.

KatieBen6
09.01.2022

Tohle opravdu byla kosmická jízda. Kniha se čte neuvěřitelně lehce, příběh mě chytl po pár stránkách. Všechny postavy byly svým způsobem sympatické a člověk s nimi má soucit. V této nelehké době mi kniha dala několik hlubokých poznání a za to autorovi moc děkuji.

HonzaŠakal
13.11.2021 5 z 5

Přečetl jsem doslova jedním dechem a po dlouhé době se jednalo o knížku, od které se fakt nedalo odtrhnout. Je opravdu úžasná, skutečný balzám pro duši, plná poučení a úvah nad opravdovým smyslem života, jeho hodnotami a duchovním rozměrem. Musím říci, že ten začátek mě udivil, ale pak to nabralo nevídaný spád, kombinace postav a jejich charakterů v románu je neuvěřitelná a naprosto geniální. Petrovi se povedlo vytvořit knihu, ke které se budu moc rád vracet a věřím, že rozhodně zdaleka nebudu sám.

MisD
03.09.2021 5 z 5

Cesta mladého Jobbiho ke svému srdci :) Čtivý příběh, který zaujme a pobaví toho, kdo tuší. Kniha se mi líbila. Doporučuji také zkusit.

Autorovy další knížky

Petr Neckář
česká, 1986
2021  80%Nebe Nebo
2015  76%3IN Intuice Instinkt Inspirace

Kniha Nebe Nebo je v

Právě čtených3x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce30x
Chystám se číst30x
Chci si koupit10x