Navždy

Navždy https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499414/bmid_navzdy-dOA-499414.jpeg 5 3 2

Od detstva, cez pubertu až po dospelosť, sprevádzame hrdinku na jej ceste životom a sledujeme, ako sa vyvíja láska, ktorú cíti, zatiaľ čo rastie a dospieva. Dojímavý komix autorov Christiana Demilyho a Vincenta Mahého vám na 32 stranách ukáže v skratke celý život pred očami. Kombinácia minimalistického no poetického textu s priamočiarou a dokonale popisnou ilustráciou tvorí majstrovské dielo, ktoré by vo vašej knižnici nemalo chýbať. Zatiaľ čo detského čitateľa naučí čo to o živote, dospelému čitateľovi umožní nahliadnuť do hĺbky svojej duše. V oboch prípadoch ide o silný zážitok.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , 82 Book & Design Shop
Originální název:

Pour Toujours , 2018


více info...

Přidat komentář

Edice
09.04.2023 5 z 5

Kniha útlá co do počtu stran, ale nikoli obsahem. Jsem moc ráda, že se mi dostala do rukou. Je to krásný literární kousek, ač textu v něm najdete jen poskromnu.

"Chtěla bych, aby jsi tu se mnou byl navždy."

Komiks vás provede celým životem jednoho děvčátka, které vám před očima na pár stranách stihne vyrůst v dospělou ženu. Ilustrace jsou jemné a barevně příjemně sladěné. Pár stran je obohaceno krátkým, jednoduchým textem. A právě proto, že kniha není příliš dlouhá a neobsahuje žádnou zbytečnou omáčku navíc a ilustrace jsou svým způsobem poměrně jednoduché, může se čtenář soustředit na to důležité, na to krásné i na to smutné. Protože takový je život - někdy veselý, jindy ne tak docela.

Moc se mi kniha líbila. Nadchla mě hned na první pohled při projíždění e-shopu nakladatelství. A když jsem ji doma potom držela v rukou a listovala jí, nadšení ze mě neopadlo. Naprosto splnila má očekávání. Pokud hledáte něco, co vás pohladí po srdci a vyvolá nějaké emoce, pak vám s klidným svědomím doporučuji Navždy. :-)

Karcoolka2210
20.07.2022 5 z 5

Prekrásná kniha, nádherné ilustrácie. Určite odporúčam od malých až po tých najstarších čitateľov.


Autorovy knížky

Christian Demilly
francouzská
2019  100%Navždy

Kniha Navždy je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x