Navěky duší slon

Navěky duší slon https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482760/bmid_naveky-dusi-slon-Uqe-482760.jpg 5 5 2

Navěky duší slon je milá pohádková knížka, která vznikla proto, aby pohladila po duši děti, ale i dospělé. Jejím velkým úkolem je alespoň na chvilku spojit jejich dva světy v jeden jediný. Uvnitř se skrývá spousty vodovkových ilustrací, které k mému převapení fascinují i ty úplně nejmenší. Před vydáním knížky jsem počítala s tím, že se hodí pro děti zhruba od 6 let a rodiče nebo dospělé, kteří mají rádi fantazii a malá velká moudra o životě. Knížka si ale našla domov u novorozenců, batolat, čtyřletí knížku berou stále znova do ruky, i třináctiletým se líbila. A tak to rozhodnutí pro koho knihu pořídit, nechám s dovolením na vás. Kniha se svou velikostí podobá rozměrům A5, má poctivé tvrdé desky a šitou vazbu, aby vydržela i sté čtení nebo zvědavé dětské ručičky.... celý text

Přidat komentář

Dandy87
16.07.2023 5 z 5

Upřímně a z hloubky mého často nevyzpytatelného srdce posílám Monice Fouskové velké DĚKUJI. Slova, která pohladí dětskou duši každého z nás a magické obrázky, které vás přenesou do světa Krásy, Laskavosti a Něžnosti. Opravdová a čistá poezie Života ukrytá ve sloním příběhu.

krejcovka76
21.01.2023 5 z 5

Krasný, jemný, laskavý příběh vyprávěný z pohledu broučka a jeho nejlepšího kamaráda sloníka. Na pár stránkách přiblíží, co znamená přátelství, soudržnost. Velkým přínosem jsou ilustrace od samotné autorky. Knížka je vhodná na večerní čtení s dětmi, ale i na příjemný večer dospěláka s duší dítěte.


Štítky knihy

pohádky pro děti sloni pro rodiče

Autorovy další knížky

2021  92%Navěky duší slon
2022  100%Zdálo se mi o slonech

Kniha Navěky duší slon je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst10x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x