Naše hustý kaše

Naše hustý kaše https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357761/mid_nase-husty-kase-SIo-357761.jpg 4 7 3

Snídat kaše není žádná nuda. Jana a David, možná je znáte pod jejich pravým jménem „Naše kaše“, vás vezmou na pořádný (a dobrodružný) výlet do světa tohoto ranního fenoménu a prozradí vám vše, co se za několik let vaření kaší naučili. Budou dělat kaše sladké i slané, pro děti i dospělé, tradiční i trendy, ultrazdravé i trochu divočejší, ale vždycky z toho nejlepšího, co trh nabízí. Ať už jste kaším dávno propadli nebo byste naopak potřebovali inspiraci, jak jim přijít na chuť, kuchařka V hustý kaši vám nabídne spoustu vychytaných receptů. Navíc se dozvíte mnoho tipů a rad, jak kaši připravit téměř z jakéhokoliv zrní, které je v Čechách k mání, a nechybí ani pár tipů, jak mít po ruce vždy něco dobrého a zdravého k jejich dochucení.... celý text

Přidat komentář

slecinka
12.05.2019

Knihu mám zatím půjčenou, ale uvažuji o koupi. Je zde spousta inspirace a té není nikdy dost. Co mě ale velmi potěšilo je závěrečná část o obilí, sladidlech, tucích, semínkách apod.
Autorskou dvojici jsem sledovala od doby, kdy se jejich první kaše začaly objevovat v jednom nejmenovaném obchodě a ještě jen v omezeném množství. Pak přišel nápad na lžičky,... ;)
Líbí se mi fotky, líbí se mi celkový design (puntíky všude, i na záložce).
Doporučuji ostatním.

Ronny
18.05.2018 4 z 5

Knihu jsem si nejdříve půjčila v knihovně, pročetla, pak zakoupila. Ne všechny recepty budu používat, ale určitě jsem ráda, že ji mám při ruce. Motivuje mne to k vaření zdravých snídaní, po kterých není dlouho hlad. Jsou tam různé informace, které mi nebyly známé, i když i předtím jsem již hlavně přes zimní období, kaše vařila. Např. kaše z jahel jsem dříve vařila jen v mléku, ale nyní bez mléka, s různým ovocem a přísadami a jsou moje nejoblíbenější. O knihu byl velký zájem, proto se znovu dotiskla. Doporučuji.


J.books
02.05.2018 5 z 5

Velmi povedená kuchařka, zaměřená jak už název napovídá na kaše. Krásné fotky, zajímavé recepty. Vřele doporučuji.

Štítky knihy

kaše (recepty)

Kniha Naše hustý kaše je v

Přečtených8x
Knihotéce5x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x