Najím se a zhubnu!

Najím se a zhubnu! https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310492/bmid_najim-se-a-zhubnu-tjL-310492.jpg 3 15 2

Kniha pro všechny, kdo chtějí hubnout bez hladovění a nevěří už na diety. "Každý z nás může mít štíhlou postavu. Jediné, na čem záleží, je CO, KDY a JAK jíte. Skutečně je totiž možné jíst opravdu hodně. Pokud víte, jak na to, můžete v pohodě jíst a přitom hubnout," říká známá poradkyně pro výživu Cecílie Jílková. Ve své knize poskytuje čtenáři vtipnou a čtivou formou praktické návody, jak krok za krokem přejít na nový a účinný způsob stravování. Seznámíme se i s příběhem pětatřicetileté autorky, která většinu svého života trpěla nadváhou. Součástí publikace jsou recepty na chutná teplá i studená jídla.... celý text

Přidat komentář

Anya636
26.12.2021 4 z 5

Zhruba polovina knihy krásně, přehledně a s citem k individualitě organismu shrnuje základy zdravého stravování. Určitě bych doporučila začátečníkům, kteří se snaží zorientovat ve zdravé výživě.
Další části jsou recepty z přirozených potravin. Kde jinde se točit naučit vařit zeleninu než ve vegetariánské kuchařce?

Honey19
23.01.2017 3 z 5

Kniha mi velmi připomínala Deliciously Ella, kterou jsem četla jako první. Není to špatné, ale na Ellu "to nemá", ta mi přišla lepší.