Na vlastní oči

Na vlastní oči https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82693/na-vlastni-oci-82693.jpg 5 7 1

Gordon Smith patří mezi nejznámější média na světě. Léčí lidi, kteří jsou ochromeni smutkem, ukazuje truchlícím, že život jejich milovaných zesnulých neskončil smrtí. Je to něco, co dělá tohoto muže naprosto výjimečným. V této neobyčejně silné a inspirativní knize nechává čtenáře nahlédnout na vnější a vnitřní skutečnosti svýma očima. Pootevírá nám dveře do svého života a provází světem plným duchů. Vysvětluje přitom, jak to vypadá, když skrze něj přicházejí a odpovídá na otázky, které nejčastěji pronásledují pozůstalé. Mnoho lidí se bojí, že zemřelí odešli do pekla nebo jsou nenávratně zničení, že mezi nimi a blízkými zesnulými zůstalo něco nedořečeného. Gordon Smith vyléčil srdce mnoha lidí a řada z nich souhlasila s tím, aby jejich příběh zazněl v této knize. Doufají, že tak přinese naději dalším lidem, raněným smutkem ze smrti blízkých. Ve své knize nabízí moudrost, útěchu a také praktické rady statisícům svých čtenářů.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eminent
Originální název:

Trough My Eyes , 2006


více info...

Přidat komentář

asakz
24.03.2023 5 z 5

Gordon Smith je jednou z osobností zmiňovaných v knize Léčitelé, jasnovidci a mágové Jiřího Kuchaře. Když jsem kapitolu, která je mu tam věnována, četl, byl jsem zaskočen neobvykle silnými emocemi - do očí se mi draly slzy dojetí, ačkoliv text sám o sobě nic tak zvlášť dojemného neobsahoval. To mne přimnělo pořídit si tuto knihu. Také ona na mne způsobila silnými emocemi. Nenajdete v ní sice rozřešená tajemství života, vesmíru a tak vůbec, ale velmi citlivě připomíná, co je v životě skutečně důležité, a tato připomínka má o to větší váhu, že přichází z perspektivy těch, kteří již odešli na druhý břeh.

V okultních kruzích se obecně na mediumitu pohlíží s despektem a varuje se před zahráváním s těmito věcmi; Gordon Smith vás ovšem snadno přesvědčí, že záleží na účelu a přístupu - pokud jde o vědomou komunikaci s cílem ulevit bližnímu v jeho trápení (které je pro mnoho z nás těžko představitelné, neboť v mnoha příbězích jde o smrt dětí, někdy násilnou), pokud je médium plně vědomé, zbavené egocentrismu a vedené soucitem a láskou, je tato cesta dobrá. Kniha mne přivedla k mnoha zamyšlením nad vlastním životem a nad tím, co dělám dobře a co bych naopak měl změnit. Kdybych mohl dát 6 hvězd, dostala by je.

Autorovy další knížky

Gordon Smith
anglická, 1962
2013  86%Zprávy z druhého břehu
2008  91%Na vlastní oči
2004  87%Průvodce nevysvětlitelnými jevy
2006  67%Posel duchovních světů
2017  0%100 odpovedí z duchovného sveta

Kniha Na vlastní oči je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x