Na stopě zločinu 2

Na stopě zločinu 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462424/bmid_na-stope-zlocinu-2-rvL-462424.jpg 4 5 2

Interaktivní kniha, v níž si dítě může zahrát na detektiva a na základě obrázků, výpovědí svědků a podezřelých odhalit pachatele. Kniha obsahuje 12 zajímavých detektivních příběhů: Horko v ledovém hotelu, Krádež v Satabdurském chrámu, Panika v cirkusu Bereroha, Zrádce na hradě Rohlíku, Záhada ve škole Samurajů, Koncert s deseti záhadami, Krádež v karavanu, Čarodějný lektvar, Farma vzhůru nohama, Silvestrovská noc a osm záhad, Poklad sedmi trpaslíků, Sabotáž na Marsu, Krádež v supermarketu.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Garamond
Originální název:

Lenigme á tous les étages 2


více info...

Přidat komentář

Zuzvil
31.10.2022 4 z 5

Pokračování a dalších 12 detektivních zápletek v komiksové podobě. Obsahově je knížka kapánek slabší, ale možná je to jen můj pocit. Opět je možné v případě potřeby nalézt řešení jednotlivých záhad na konci knížky. Dceru opět velmi bavilo nejen řešení jednotlivých úkolů a hříček, ale také jména jednotlivých postaviček, někdo si z překladem krásně vyhrál, díky za to. Obě můžeme i toto pokračování doporučit a těšíme se na díl třetí (vychází letos, tj. v roce 2022).

Petass
18.03.2021 5 z 5

Skvělá knížka pro zvídavé děti! 12 zločinů s naprosto úžasným překladem. Na hradě Houska potkáte Jindřicha Halapartnu a Alexe Trefanastopro, ve škole samurajů mistra Sifóna a Nečuma Kou-Lej, na koncertě skupiny Kyss osvětlovačku Lunu Nanebi... No prostě pan Werich by měl radost, jak je ta čeština krásná. Některé záhady teda byly složité i na mě, ale děti to hrozně baví a jsou šťastné za každou stranu. Máme z knihovny, domů asi nepořídíme, mám pocit, že je kniha na "jedno použití" protože, když záhady vyřešíte, už to podruhé není ono... I když kdo ví... Do některých postav se děti vyloženě zamilovaly a třeba je budou chtít mít doma trvale. Doporučuji! Určitě skvělé třeba i jako dárek na narozeninovou oslavu kamarádů vašich ratolestí.


Autorovy další knížky

Paul Martin
francouzská, 1968
2006  94%Na stopě zločinu
2020  76%Na stopě zločinu 2
2022  80%Na stopě zločinu 3