Na orlích křídlech

Na orlích křídlech https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198116/bmid_na-orlich-kridlech-qC3-198116.jpg 4 17 4

Tomáš a jeho kamarádi zbožňují landkiting, jízdu na prkně za tažným drakem. S kamarády si říkají Bratrstvo orlích křídel, snad jako by tušili, že je jejich záliba přivede na stopu pašeráků vzácného ptactva. Začíná dobrodružný příběh plný záhad a napětí, ale taky otázek. Rukopis knihy zvítězil v literární soutěži nakladatelství Albatros o nejlepší původní dobrodružný příběh pro děti v roce 2013.... celý text

Přidat komentář

Zemlja
26.08.2023 4 z 5

Slušná knížka tak od 10 let. Zápletka o pašerácích zvířat je stále aktuální. Opět vítám hezké přátelství mezi chlapcem a dívkou.

Pavlnka
07.12.2022 4 z 5

Četla jsem ve 4. třídě s dětmi. Jejich reakce byly různé, ale většina už ke konci nemohla vydržet a zjišťovala, jak to skončí. Musím říct, že ze začátku mě moc nezaujala, ale později začala být opravdu zajímavá. Určitě doporučuji.


Honzina
11.04.2014 4 z 5

Také jsem po knize sáhla z důvodu, že se stala vítězem albatrosího klání. Chtěla jsem vědět, jak se autorka s příběhem popasovala a navíc jsem ji kupovala pro desetiletého syna. Knihu jsme přečetli oba dva a musím jenom chválit - pokud se jedná o dosud nepublikovanou autorku, pak klobouk dolů. Líbila se nám moc, příjemný a neotřelý příběh, protknutý dobrodružstvím. Dobře vystavěno, hezká zápletka i konec. Za mě velmi dobré **** :)

JanaDor
02.04.2014 5 z 5

Kniha mě nejdříve zaujala, že zvítězila v literární soutěži nakladatelství Albatros o nejlepší dětskou prózu v roce 2013. Když už má něco takového vítězství za sebou, tak čekám něco výjimečného. A tato kniha mi to potvrdila. Příběh je dobře napsán, je zajímavý a akční. Moc bych si přála, aby byla hodně čtená, protože si to kniha zaslouží a děti taky. Určitě se jim bude líbit.