Na co lidé slyší

Na co lidé slyší https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309496/mid_na-co-lide-slysi-Iq6-309496.jpg 4 4 2

Jak působit na instinkty, emoce a logické myšlení lidí tak, abyste je dokázali strhnout na svou stranu. Existují jednoduché triky, které, když si je dokážete osvojit, vám dají velkou moc.

Přidat komentář

LukesZ
13.05.2021 4 z 5

Autor knihu rozděluje na tři části ve kterých se vždy zaměřuje na jednu část mysli (instinktivní, emoční nebo logickou). Knihu prokládá skutečnými příklady, což dokazuje to, že rady, které nám dává, nejsou jen nějakou teorií (kterou ve skutečnosti nikdy nepoužijete), ale že se jimi dá řídit a opravdu fungují.

Pokud si tedy chcete zlepšit své komunikační schopnosti, určitě nebudete zklamaní a kniha vám v mnohých věcech pomůže. Proto určitě stojí za přečtení.

roso.mak
26.01.2017 5 z 5

Anotace na houby. Tahle kniha je (na popularizační knihu na stokrát obehrané téma "jak zaručit úspěch") opravdu užitečná, jsou tam opravdu konkrétní příklady a konkrétní návody jak na věc. Kapitoly jsou provázané, postupně rozvíjejí problematiku, místo toho, aby se začaly cyklit. Je to návod jak na úspěšný projev od A do Z.
Doporučuji k četbě, i když nemáte ambice stát se světovým vůdcem, přesvědčit o něčem se snažíte lidi (šéfa, matku, úředníka) xkrát denně.


Autorovy knížky

2016  85%Na co lidé slyší

Kniha Na co lidé slyší je v

Přečtených6x
Knihotéce6x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x