Mysli jako Einstein

Mysli jako Einstein https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328885/mid_mysli-jako-einstein-vLk-328885.png 3 14 4

Objevte jednoduchý způsob, jak obejít pravidla, a odhalte v sobě skrytého génia. Tato geniální kniha vás srozumitelnou cestou naučí řešit problémy způsobem, jakým se s nimi vypořádávali největší myslitele historie, Alberta Einsteina nevyjímaje. Najdete v ní rady, jak objevit neotřelá řešení každodenních problémů z rozličných oblastí, od obchodu, přes rodičovství, až po tvůrčí činnosti a mezilidské vztahy. Autor vás krok po kroku provede procesem „vyjetí ze zajetých kolejí“ a otevře vám cestu k těm nejbláznivějším a třeba i nejdůležitějším řešením vašeho života! Během četby budete: - Myslet jako brouk - Pořádat večírky - Učit se hrát poker - Dělat, že jste James Bond - Žít jako boháči... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Omega
Originální název:

How to Think Like Einstein , 2000


více info...

Přidat komentář

Bicanpavel
18.03.2020 5 z 5

Vynikající popis myšlenkových postupů porušujících pravidla. Ihned jsem je aplikoval na konkrétní problém a potěšilo mě, že většinu postupů už používám. Rozhodně ale nehledejte návod, jak se stát géniem - díky těmto postupům můžete však vyřešit složité problémy nečekaným způsobem.

Majkluss
10.11.2019 3 z 5

Autor mi v knize nastínil několik dobrých nápadů, jak přistupovat k řešení problémů. Velice jsem ocenil spoustu zajímavých citátů, nejen od Alberta Einsteina. Nicméně mi přišlo, že by se kniha dala podstatně zkrátit a přitom sdělit stejné informace.


kuky921
03.05.2019 2 z 5

Velmi nečtivé. Jediným plusem je obálka a citáty, což je málo.

cori
30.12.2018 2 z 5

Knihu jsem poctivě přelouskala celou, ale nic převratného nepřinesla. Autor představuje svou metodu řešení problémů na otázce odstranění hladomoru v rozvojových zemích, ale řešení nevymyslel. Radí používat při řešení hodu kostkou a řídit se podle jeho tabulky v příloze.Podivný je i překlad (Indiáni loví v prérii buvoly). Jediné zajímavé byly citáty slavných osobností.

Autorovy knížky

Scott Thorpe
americká
2017  61%Mysli jako Einstein

Kniha Mysli jako Einstein je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Knihotéce14x
Chystám se číst16x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x