Hrdinská výprava

Hrdinská výprava https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481093/bmid_hrdinska-vyprava-7YM-481093.png 5 3 1

My Little Pony série

< 3. díl

Občané Ponyville dostanou šanci zařádit si v příběhu "Zen a umění opravy altánku". Obyčejný den Big McIntoshe se tady promění v nečekané dobrodružství odehrávající se na Slavnosti rozloučení se s létem (a přidružené tancovačce). V příběhu "Ne každé zlato třpytívá se" vám pak Shining Armor a princezna Cadance povědí, jak se seznámili! Scénář napsala Katie Cooková, nakreslil Andy Price.... celý text

Přidat komentář

trudoš
25.12.2021 4 z 5

Tohle byli koníci, jak je mám rád. Po zklamání, které přinesla Měsíční mise a Poníci v akci, jsem k novému albu přistupoval se značným despektem a možná i proto mě nakonec bavilo ze všech nejvíc. Už se nehraje na nějakou legendu, proroctví a zachraňování světa, tentokrát se tvůrci – lépe řečeno tvůrkyně Katie Cooková – rozhodli věnovat skromnějším tématům a zaměřit se na méně známé postavy, než je ústřední pětice slavných kamarádek. První epizodou nás tak provádí Big McIntosh, jehož cesta za hřebíky se promění v noční můru všech starých mládenců a která končí právě tak strašně, jak už všichni Přemci Podlahové tuší. Druhý příběh nám pak formou retrospektivy vypráví, jakým způsobem se dali dohromady Shining Armor a princezna Cadence. Máte-li přitom pocit, že vás čeká další cukrkandlová romance, opak nemůže být větší pravdou.
Hrdinská výprava se zkrátka povedla, je v ní právě tolik humoru a popkulturních odkazů pro malé i velké čtenáře, že má velkou šanci pobavit každého člena rodiny.

Autorovy další knížky

2019  87%Návrat královny Chrysalis
2021  93%Hrdinská výprava

Kniha Hrdinská výprava je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x