My dva spolu

My dva spolu https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39861/my-dva-spolu-8qz-39861.jpeg 4 16 2

Od přátelství k manželství. Joshua Harris ve své romantické a zároveň provokativní knize ukazuje mladým křesťanům, kteří se rozhodli pro vážný vztah, jak nejlépe využít dobu před manželstvím. Zdůrazňuje, že pro toto období je potřeba mít jasný cíl - poznat se tak, abychom věděli, zda do manželství chceme skutečně vstoupit. Nebojí se při tom být velmi otevřený a na vlastním milostném příběhu, který prožil se svou ženou Shannon, i na příbězích mnoha dalších párů přibližuje, jak zásadní je důvěřovat v "srdečních záležitostech" Bohu.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Samuel
Originální název:

Boy Meets Girl: Say Hello To Courtship


více info...

Přidat komentář

Tonksnova
18.09.2015 5 z 5

Přesně od přátelství k manželství, jak je již uvedeno v názvu. Podle mě tato kniha může dát každému člověku určitý náhled na manželství, jak vážné to vlastně je, že to není jen cár papíru a že by do manželství člověk neměl jít jen tak pro srandu. Pro člověka, který tento závazek bere vážně je kniha průvodcem, co ještě o partnerovi třebas zjistit a jak se ke sňatku postavit.

Christie
18.05.2014 4 z 5

tahle knížka mi pomohla srovnat si mé priority a zůstat nohami na zemi. Netvrdím, že je to popis toho, jak by se správný křesťan měl chovat, ale je velmi povzbuzujícící přečíst si příběhy lidí, kteří na tom jsou podobně jako já. :)