Úspěšná mise / Kráska a zvíře

Úspěšná mise / Kráska a zvíře https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207173/mid_uspesna-mise-as5-207173.jpg 4 22 2

Muž přes palubu série

< 12. díl

"Máš dceru..." Těmito slovy přivítala Kelly při návratu z mise Jeffa Huntera, příslušníka americké námořní pěchoty. Novina, že je otcem, jím otřásla od hlavy až po jeho vojenské boty. Ale když svoji malou dcerku vzal do náručí a pochoval si ji, věděl, že udělá všechno, aby si matku i dceru udržel. Pro Richarda byla Laura ďábelským pokušením, mohl se potěšit pohledem, ale nesměl se jí dotknout. Občas ale i divocí medvědi mohou ochutnat sladký med... a v pohádkách se stává, že se kráska zamiluje do zvířete. Může tedy Richard, jehož duše je stejně bolestně zjizvená jako jeho kůže, doufat, že ho tato zelenooká bohyně poctí svou přízní?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

His Baby! / Taming the Beast , 2001


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
03.10.2023 4 z 5

Dvě příjemné jednohubky na jeden večer.

Kudík
04.09.2022 4 z 5

(SPOILER) Dva příběhy, a to závěr série muže přes palubu, za což jsem i vděčná, protože těchto pokračování může být nekonečno.... např. Kelly Roganová byla nejmladší z pěti dětí. Deke (člen Jeffova týmu) se ptal na její setru, kdyby vědět, že má čtyři starší bratry, a to Kevina a trojčata v podání Keitha, Kierana a Kincaida s povoláním v daném pořadí instruktor nováčků u námořní pěchoty, policista, podnikatel a agent FBI. Jeff Hunter průzkumník u námořní pěchoty to zjistil, když ho tito bratři překvapili u Kelly doma, ještě dříve, než se dozvěděl o Emily. Nyní to byl úplně jiný boj, než na jaký byl zvyklý. Kelly s Jeffem se snaží navázat tam, kde skončili.

Kráska a zvíře je v podání "krásky" Laury Cambridgeové, několikanásobné miss a lingvistky, současně i velmi schopné chůvy a hospodyně, Richarda Blackthorna jako "netvora" žijícího v ústraní na svém sídle, a dále jeho právě objevené čtyřleté dcerky Kelly. Laura postupně odhaluje co je Richard zač a jak to bylo s nehodou při které přišel ke svému zjizvení. Richard postupně a pozvolna vychází ze svého stínu a snaží se být i dobrým otcem. Příběh je jedno pohádkové klišé, ale s velmi povedeným epilogem.


Štítky knihy

harlekýnky zranění

Část díla

Autoři knihy

Maureen Child
americká, 1951
Amy J. Fetzer
americká, 1956

Kniha Úspěšná mise / Kráska a zvíře je v

Přečtených32x
Doporučených3x
Knihotéce39x
Chystám se číst6x
dalších seznamech1x