Muž na inzerát

Muž na inzerát https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55730/bmid_muz-na-inzerat-Icv-55730.jpg 4 21 3

Starý rančer Dunc si marně láme hlavu, jak provdat svoji, ne již nejmladší vnučku Jessie, která má s muži neblahé zkušenosti. Aby jí ukázal cestu, podá si sám seznamovací inzerát, na který se mu ozve tři sta žen. Dunc si ví rady - při výběru té správné mu pomůže virgule. Ženu, na jejíž dopis proutek ukázal, pozve na ranč. Šťastně vyvolenou doprovází vnuk Raitt - zapřísáhlý odpůrce manželství. Na první pohled si Jessie ani nevšimne...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Mail Order Man , 1993


více info...

Přidat komentář

georginaa
03.11.2020 3 z 5

Náhoda, když se na seznamce sejdou dva, který si hned padnou do oka a zároveň když si do oka padnou i děti a pak se do sebe zamilují. Opravdu nepravděpodobné, ale od toho je to odpočinkové neuvěřitelné čtení.

Bet
08.07.2014 2 z 5

Na zabití nudy je tato kniha skvělá. Je tedy strašně předvídatelná.


pet-kyval
21.12.2010 1 z 5

[048/10] Nejspíše bych měla přestat číst edici Harlequin. Alespoň na pár let, protože mé vnímání světa skrze literaturu, začíná být díky těmto knihám na pokraji šílenství. Mít mé čelo balkon, myslím, že by můj mozek spáchal sebevraždu. Mít dva mozky, spáchaly by sebevraždu hromadnou.

Když přehlédnu, že hlavní hrdina je blond s modrýma očima (tihle árijci... no prostě hnus)... Když přehlédnu, že hlavní hrdinka nosí hnůj doslova málem, až do peřin. Když přehlédnu naivnost prarodičů a naprosto zazděný humor. Když... Dá se to číst. Ale poněvadž v očích ještě nemám tolik masařek z rychlé jízdy na tripu a k zaslepenosti mám daleko, neprominu ani... ani... ani nic. Je to škvár, brak, salát, blbost a ten slavný odpad! s velkým O. Na druhou stranu to ještě stále nemá na 'Růži z Arizony'.

Pro budoucí pisatele, spisovatele a kdo ví, co ještě, bych uvedla takové... no, úryvek, ze kterého se mi chtělo zoufalstvím málem brečet a asi 15 minut jsem to nemohla přenést přes srdce: (120) ,,No, tak to musíš jet jako do města. V půli cesty uvidíš úzkou ŠPINAVOU POLNÍ CESTU, která odbočuje doleva..."

Ach, ano... následuje mé zamilované: ,,WTF!" Nevím jaká představa koluje po Americe o polních cestách, ale žádná polní cesta ve své podstatě nemůže být špinavá. Může na ní být odpad z McDonaldu, chrastí, pokácené stromy, zdechliny rozličných zvířat, rozlitý potok/říčka a nebo rozbahněná půda, ale NIKDY(!), nikdy nemůže být špinavá. Podstata polní cesty je v tom, že je to jen udusaná linie v krajině, tvořená hlínou a kamením. Co je hlína? No... když ji donesete domů, je to zčista jasna špína. Blik? Žádný beton, asfalt, nic. Prostě, když někdo neumí přemýšlet ani nad takovou pitomostí, neměl by překládat a už vůbec ne psát.