Musí se vrátit do Macaa!

Musí se vrátit do Macaa! https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493370/bmid_musi-se-vratit-do-macaa-jQu-493370.jpg 2 3 1

Usmívala se, Charlie z ní ale cítil smutek – jako by se někde cestou ztratila… A Dora se v životě opravdu ztratila! Zůstala sama, opuštěná rodiči i sestrou… Sestrou, která ji milovala a kterou milovala ona, ale kterou jí vzal osud. A nechal jí jenom jejího malého syna, o něhož se chce starat. A o toho ji chce Charlie připravit!

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Harlequin
Originální název:

The Rules of His Baby Bargain , 2020


více info...

Přidat komentář

Jita160
02.11.2022 2 z 5

(SPOILER) Dora po smrti své sestry ,kterou velmi milovala se stará o svého malého synovce Archieva. Nemá to vůbec lehké učí se být náhradní matkou a vydělat peníze pro oba.
Náhle se objeví Archieva, nevlastní bratr.
Krásný, zámožný, a velmi neústupný muž ,který si chce svého bratra odvézt a vychovávat ho v jiné zemi a po svém... tento slib dal svému zesnulému otci.
Jenže narazí na velmi tvrdohlavou Doru, která se nechce svého malinkatého synovce vzdát. Ale co je dobré pro dítě zjistí až když jí Charlie nabídne aby odjela s ním a pokusili se ho na zkoušku vychovávat společně. No určitě všichni tuší jak to dopadne. Sex, touha, vášeň ,svatba a nakonec i láska.