Můj život se Slade

Můj život se Slade https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232477/muj-zivot-se-slade-232477.jpg 4 4 2

Bubeník Don Powell měl v roce 1973 těžkou automobilovou nehodu, po které se musel vypořádávat se ztrátou paměti, zdeptaností a nejistotami, které to neslo s sebou. Musel vyvinout značné úsilí, aby přežil. Kniha Můj život ve Slade přináší svědectví o jednom vyhraném boji s osudem. A samozřejmě také o tom, jaké to je, hrát se Slade.

Literatura světová Literatura faktu
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

Don Powell:Look what i dun


více info...

Přidat komentář

kleozpatra
03.10.2021 3 z 5

Je fajn si přečíst, že spolu aspoň dva z původní sestavy Slade stále drží už padesát let. I přes četné krize profesní i osobní si zůstali věrní, protože jim to víc než co jiného dává, i hudba i to přátelství. V knize je chaos a nad to je třeba se povznést. Autorka to píše z deníků Dona a tam, kde deníky skončily u bejvalek, se o slovo hlásí, kdo měl se Slade tehdy co dočinění. K tomu ještě překladatelka nemajíc ánunk, ale jinak prima počtení o nadšencích, kteří přes všechnu slávu kolikrát neměli co do huby.

adamant
17.12.2017 4 z 5

Pro fanoušky Slade povinná četba. Pohled bubeníka na život kapely, který ne úplně vždy vypadá skvěle, ale pořád plný optimismu. Překvapivě otevřený popis dění úplně normálního člověka, který byl jen kousek od smrti i na samém vrcholu slávy. Kniha se dobře čte, i když občas objevíte překlep nebo vás napadne, že překlad možná není úplně nejjasnější.


Autorovy knížky

Don Powell
britská, 1946
2014  85%Můj život se Slade

Kniha Můj život se Slade je v

Přečtených4x
Knihotéce6x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x