Můj kočičí život

Můj kočičí život https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520697/bmid_muj-kocici-zivot-JqJ-520697.jpg 5 5 5

Moudrý, vtipný a dojemný příběh o tom, co znamená najít rodinu. Leonard nikdy neměl jméno. Ani tělo, ani nejlepšího přítele. Teď ale nadešel okamžik, kdy si může vyzkoušet být člověkem. Brzy totiž oslaví třísté narozeniny a jako každý mimozemšťan z jeho domovské galaxie dostane možnost odcestovat na planetu Zemi a strávit zde jeden měsíc v těle pozemského tvora. Leonard se měl stát lesníkem v Yellowstonském národním parku – ale došlo k záměně. Uvízl v těle toulavého kocoura a neví, co dál. Naštěstí potká holčičku jménem Olive, která se cítí osaměle jako on, a společně se vydají na cestu za nalezením domova.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

My Life as a Cat


více info...

Přidat komentář

jonasr1
11.03.2024 5 z 5

Dětem se knížka moc líbila. Já byl také spokojen, jen bych preferoval jiný závěr. Místy byly pasáže příliš výpravné a viděl jsem, že na děti je to až moc dlouhé. Za mě 4*, děti 5*. Kdyby byl hlavním hrdinou pes, asi by bylo hodnocení o jednu hvězdičku nižší :)

Betti
08.02.2024 5 z 5

Moc se mi líbil příběh mimozemšťánka Leonarda, který navštívil Zemi. Námět příběhu je originální a dobře zpracovaný. Člověk se nad určitýma věcma zamyslí z jiného pohledu. Knížka byla vtipná, krásná, dobrodružná a dojemná.


Renike
06.01.2024 5 z 5

Přiznám se, když jsem uviděla obálku knihy, hned jsem si řekla, že tu knihu chci mít na poličce doma. Kočička totiž vypadá přesně jako moje 2 letá kočka Čili. Pak jsem přečetla anotaci a hned mě zaujala. Jako vánoční dárek byla pro mě ideální. A kniha? Naprosto super! Přečetla jsem na jeden dech. Zábavná, dojemná, skvělá a ne jen pro děti. Konec mě dojal. Zařadila jsem do letošní výzvy - 20.téma.

Štěpinambura
27.10.2023

Naprosto skvělá kniha! Dojemné i zábavné - hodně jsem si toho díky tomu uvědomila.
Díky autorce!

mrabla
27.10.2023 5 z 5

Nádherná kniha!

Autorovy knížky

2023  100%Můj kočičí život

Kniha Můj kočičí život je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x