Moudrost čaker

Moudrost čaker https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258246/bmid_moudrost-caker-258246.jpg 5 1 2

kniha a 49 karet Karty Moudrost čaker podporují a posilují spojení s vaší vlastní energií i s energií Vesmíru. Tyto karty inspirují k rychlé transformaci a probuzení vašeho bytí a vedou k využití nejvyššího potenciálu ve vašem životě. Vyvažování čaker je nejen nezbytné pro naše celkové blaho, ale je to také způsob, jakým můžeme sladit svou vlastní individuální duši s božským vědomím Vesmíru. Věříme, že vám tato karetní sada s vyvážením čaker pomůže a přispěje k vytvoření rovnováhy a harmonie ve vašem životě. Pokud totiž nejsou čakry v rovnováze, projeví se to v našich postojích a reakcích na určité životní situace a lidi, ať už zvýšenou agresivitou, nepružností či neochotou měnit postoje a názory, ačkoli to situace vyžaduje. Tato nerovnováha může způsobit změny energetické hladiny, nezdravé životní volby a nakonec i fyzickou nemoc. Pokud ale máme čakry vyvážené a vibrují na optimální úrovni, má to pozitivní vliv na naše fyzické, mentální, emocionální a duchovní blaho. Když léčíme a osvětlujeme energetická centra našeho bytí, uzdravujeme se, jsme šťastnější a máme zároveň více energie.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Chakra Insight Oracle , 2012


více info...

Přidat komentář

JanaDor
05.09.2015 5 z 5

Když to zestručním, kniha s kartami je určena těm, kteří chtějí na sobě pracovat a zlepšit své já. Věřím, že za pomocí karet se mohou utvářet myšlenkové změny. Je tu více způsobů popsáno, jak s kartami pracovat. Mě se líbí sedmitýdenní cesta čaker. Každý den se používá jiná karta. Výhodou balení je, že si krabičku můžete vzít všude sebou, kdykoli ji vytáhnout a použít.
Z celé sady mám velkou radost a moc se mi líbí. Pokud se zajímáte o své pocity, myšlenky a věříte, že je psychika propojena se zdravím, je to krásná pomůcka, která vám pomůže pochopit různé problémy a výzvy s nimiž se v životě potkáváte.

RenataP
27.08.2015

Hezky zpracované téma. Detailně a přitom stručně.


Autorovy knížky

Caryn Sangster
australská
2015  100%Moudrost čaker

Kniha Moudrost čaker je v

Přečtených2x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x