Druhý pokus

Druhý pokus https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278186/bmid_moje-segra-je-upir-5-druhy-pokus-JSM-278186.jpg 4 31 5

Do Franklin Grove dorazil Hollywood! Olivia je nadšená. Slavný mladý herec Jackson Caulfield natáčí v jejím městě film, ve kterém má dokonce někdo z místních šanci získat roli. Takže když Olivia narazí na Jacksona a on ji provede po place, je to pro ni jako splněný sen. Je možné, že by Jackson byl upír?

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

My Sister the Vampire: Take two


více info...

Přidat komentář

DK197
06.09.2022 4 z 5

KNIHA: Ačkoliv tuhle sérii mám opravdu ráda, tenhle díl pro mě patří k těm slabším. A to jednoduše proto, že druhá sestra prostě musela lásku najít ve stylu "obyčejná holka potká hollywoodskou hvězdu". Nevím, jestli bych našla něco, co považuji za větší a přeslazenější klišé. Ale budiž. Je to totiž knížka pro děti a zápletka - je-li sestřina nová láska upír, nebo ne - byla hrozně zajímavá. Takže věřím, že být malá holka, tenhle díl nadšeně zhltnu jako malinu. Mimochodem nic z toho zde řečeného nepovažuji za spoiler, jelikož to prozrazuje již samotná anotace.

orangerose
16.10.2021 5 z 5

Další úžasný díl ze série moje segra je upír, boziiii knížka :)


JankaV80
04.10.2019 5 z 5

Mne se to prostě libí, nemůžu si pomoci. Už 5. díl a pořád se v těch knížkách něco děje. Tentokrát do Franklin Hrobě dorazí filmový štáb a s ním slavný mladý herec Jackson Caulfield, který se Olivii moc líbí. Náhoda tomu chce a Olivia se zúčastní konkurzu na roli v připravovaném filmu. Vypadá to, že se Jacksonovi líbí, jenže je tu že strany Ivy podezření, že je upír. A s upírem by Olivia chodit nechtěla........

Orange8knihomol
20.02.2018 5 z 5

Tyto knížky jsou jedním slovem prostě TOP! I když nemám zrovna v lásce romantické a milostné románky, tak tahle knížečka se mi opravdu líbila. Asi i tím, že jsem naprostý blázen do upírů a příběhů, kde se upíři vyskytují. Konec mě opravdu celkem dost překvapil, protože jsem si myslela, že Jackson nebude zas až tak obyčejný herec.... Nebudu psát spoilery, takže jestli se chcete dozvědět, zda je Jackson, slavný filmový herec, upír a nebo člověk a jestli s Olivií zůstanou spolu, rozhodně Vám doporučím si přečíst i tento díl z této ,,krvavé" série, jak by řekla Oliviina sestra Ivy.

any333
13.08.2017 5 z 5

V tomhle díle si Olivia hledala lásku a sestra jí při tom pomáhala, i když napůl pátrala, jestli neskrývá nějaké tajemství. Sice jsem trochu tajně tušila, že by pravda byla někde jinde, ale nečekala bych, že zrovna v takovém směru. U téhle série jsem si vždycky s její jednoduchostí hezky odpočala, takže jsem zvědavá na ten poslední díl. A myslím si, že v něm půjde o jejich matku.

Štítky knihy

pro dívky

Autorovy další knížky

Sienna Mercer
kanadská, 1956
2014  85%Výměna
2015  87%Tajemství krve
2015  83%Skandálzubní
2016  86%Láska kouše
2015  86%Hustoupírský