Moje přírodní zahrada

Moje přírodní zahrada https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240380/bmid_moje-prirodni-zahrada-240380.jpeg 4 3 2

Kniha Moje přírodní zahrada je všestrannou a komplexní příručkou o přírodním zahradničení. Je rozdělena do 12 kapitol, ve kterých jsou zpracována témata dotýkající se různých zahradních aktivit. Dozvíte se o základních principech a strukturách přírodních zahrad, o půdě, úrodnosti a výživě rostlin, poradí vám jak vybrat vhodné druhy rostlin (bylinky, zelenina, ovoce, květiny), jak o ně pečovat, jak zahradničit na terase či balkóně, jak na střešní zahrady a živé ploty, jak podpořit užitečné živočichy na zahradě a řadu dalších užitečných informací. Kniha Moje přírodní zahrada je psána tak, aby z ní měl prospěch začínající přírodní nadšenec i dlouholetý zahradník, který hledá přírodě šetrné metody hospodaření na své zahrádce. Má celkově 227 stránek, na kterých kromě informací najdete také mnoho fotografií, ilustrací a tabulek.... celý text

Literatura naučná Zahrada
Vydáno: , Přírodní zahrada
Originální název:

Mein Naturgarten , 2000


více info...

Přidat komentář

jprst
29.09.2017 3 z 5

Pěkná a přehledně zpracovaná publikace, která však přináší pouze minimum nových poznatků z ekologického zahrádkaření, spíše shrnuje to, co je mezi zahrádkáři víceméně známé.

zelena_zabicka
24.08.2017 4 z 5

kniha je krásně udělaná (spousta fotek, kreseb, pevná vazba, velký formát). Obsahově je spíše pro začátečníky v oblasti přírodního zahradničení.


Štítky knihy

ekologická zahrada, ekozahrada

Autoři knihy

Werner Gamerith
rakouská, 1939

Kniha Moje přírodní zahrada je v

Přečtených3x
Knihotéce7x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x