Moje nej kámoška a jiní nepřátelé

Moje nej kámoška a jiní nepřátelé https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422747/bmid_moje-nej-kamoska-a-jini-nepratele-DxZ-422747.png 4 5 2

Jessica a Natálie jsou nejlepší kamarádky snad už od báboviček na hřišti. Mají společného hodně, ale nejvíc ze všeho smysl pro humor. Každý den je pro ně jedna velká zábava a jejich přátelství nemůže nic narušit, ani příchod nové spolužačky Amélie. Až na to, že naruší úplně všechno. Nafoukaná Amélie přetáhne Natálii na svou stranu a Jessica jako by pro ně najednou neexistovala. Jenomže Jessica má nejenom dobrý plán, jak to změnit, ale i tajnou a velmi účinnou zbraň…... celý text

Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

My best friend and other enemies


více info...

Přidat komentář

Amy05
15.04.2021 2 z 5

2,5⭐️/5⭐️
Knížku jsem si vzala jako oddechovka, jelikož nastala doba uzavírání známek před pololetím. Byl to pro mě rereading, protože jsem si chtěla přečíst 2 díl. Knížka se mi četla hrozně rychle, přečetla jsem ji asi za 2 dny. Sice mě občas štvala hlavní hrdinka, ale chápu, že v jejím věku je to asi normální. Postavy byly v knížce nic moc, ale děti tohle asi nebudou tak řešit. Hlavní zápletka byla jednoduchá a v ničem mě nepřekvapila. Knížku bych vám doporučila, pokud je vám 10 a míň (to je podle mě ideální).

tanuki
27.01.2020 3 z 5

Příběh pro dívky na druhém stupni ZŠ o boji za záchranu jednoho přátelství, které je ohroženo příchodem nové roztahovačné a nesnášenlivé spolužačky. Hlavní hrdinka Jessica není zrovna hvězda třídy, nezajímá se o módní trendy a takové ty běžné holčičí hlouposti. Místo toho kreslí vtipy, chodí do šachového kroužku a stará se o malého bráchu. Když její nejlepší kamarádku strhne do své party nová spolužačka, tak se Jessica nevzdává a snaží se zapojit všechen svůj um, aby to změnila. Zažije při tom spoustu příhod a nečekaně dojdou uznání i její kreslířské schopnosti.

Není to žádný literární klenot, podobných knížek asi bude v policích knihkupectví spousta, takže když ji tam necháte ležet, sebe nebo své dítě o nic důležitého nepřipravíte.


Štítky knihy

pro dívky

Autorovy další knížky

Catherine Wilkins
britská, 1980
2018  72%Moje nej kámoška a jiní nepřátelé
2019  53%Můj úžasný život a jiné katastrofy
2020  0%Můj fantastický úspěch a jiné průšvihy
2019  87%Můj školní muzikál a jiné pohromy

Kniha Moje nej kámoška a jiní nepřátelé je v

Právě čtených1x
Přečtených11x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x