Moje duše Indie

Moje duše Indie https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507120/moje-duse-indieYhLMVS-dst-.jpg 4 11 3

Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku. Na místo hotelů budete přespávat v indických rodinách, zažijete měsíce tvrdého výcviku v jógových školách a vydáte se v nejhorší možný okamžik zdolat šestitisícovou horu v Himálaji.

Přidat komentář

Kaja1
21.02.2024 5 z 5

Kniha, která je o hledání cesty v dalším životě po ztrátě blízkého člověka. Je to moc hezky napsáno, Indie je jistě krásná, barevná země, kde žijí lidé na a možná i za hranicí chudoby, ale přesto nás mohou obohatit svým přístupem k životu. Některé rituály jsou pro nás nepochopitelné, ale je to jejich kultura, jim se zase může zdát nepochopitelný náš způsob života. Jedno je pro mě jisté, o Indii si budu jen číst, když jsem četla v čem Kateřina bydlela, a všechen ten nepořádek kolem, to bych opravdu nedala. Klobouk dolů a snad cesta splnila svůj účel.

helca31
07.05.2023 5 z 5

Autorka se vydává do Indie, do země, kde chce najít samu sebe, poznat zemi se vším všudy. Přespává v indických rodinách, jezdí nejlevnějšími dopravními prostředky, zúčastní se jógového výcviku a mnoho dalších zážitků. Příběh velmi odvážné ženy a její lásce k Indii.


Marcela52
15.01.2023 4 z 5

Velmi emotivní cestopis, který vám přiblíží život v Indii, tak jak ho vnímala mladá odvážná žena. Subjektivní zážitky líčí autorka velmi otevřeně, takže se při čtení rozhodně nebudete nudit a místy se i pobavíte. O Indii jsem toho přečetla už více, takže žádné velké překvapení se nekonalo, jen jsem se opět ujistila, že putování po této zemi chce opravdu hodně odvahy a pevné nervy.

Štítky knihy

Indie cestování Himálaje bibliografie zážitky indická kultura

Autorovy knížky

2022  84%Moje duše Indie

Kniha Moje duše Indie je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x