Modlitební triduum ke sv. Josefovi

Modlitební triduum ke sv. Josefovi https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474244/mid_modlitebni-tridium-ke-sv-josefovi-FqJ-474244.jpg 5 2 2

U příležitosti 150. výročí vyhlášení svatého Josefa za Ochránce všeobecné církve stanovil papež František celý rok věnovaný tomuto významnému světci, jehož církevní tradice vždy výsostně ctila jako ochránce Panny Marie a Ježíše. Stále se od něho můžeme mnohému učit a v rozličných životních situacích prosit o jeho přímluvu za sebe i své blízké. Proto byla vytvořena tato třídenní modlitba, která nám má pomoci se na něj s důvěrou obrátit. Triduum ke sv. Josefovi má vnést modlitbu do našich domovů a rodin, aby se staly domácí církví, tedy místem setkávání a radostného svědectví o naší cestě za Ježíšem. První české vydání. Na obálce pod názvem název původního nakladatelství: A.E.P.C.... celý text

Přidat komentář

a304
26.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Psychohygiena k udržení zdraví, bránit sebe i blízké před tsunami negativních dopadů dnešní reality, je nevyhnutelně nutné.
Literatury v knihovnách dostatek i pro věřící, snad se nikdo neurazí.

Jana512
18.03.2022 5 z 5

Abych lépe prožila slavnost sv. Josefa a inspirovala se jeho vlastnostmi a zakusila tak jeho pomoc a přímluvu, čerpala jsem z myšlenek, které sestavil Alvaro Grammatica jako pomůcku k modlitbě na tři dny.
Každý den obsahuje hymnus, evangelijní čtení, komentář k tomuto čtení, žalm, přímluvy, starobylou modlitba ke sv. Josefovi a závěrečnou modlitbu. Člověka to osvěží a nezatíží a k ochránci rodin, k patronovi šťastné smrti a dalších pomocí, získáme důvěrnější vztah. Jde o větší sešitek s krásným obalem. Vřele doporučuji.