Moderní time management

Moderní time management https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436507/bmid_moderni-time-management-22X-436507.jpg 3 11 3

Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu. Autor provedl průzkum mezi více než dvěma sty úspěšnými podnikateli, miliardáři, olympijskými sportovci a úspěšnými studenty a dospěl k pozoruhodným závěrům, jak tito lidé pracují se svým časem. Tajemství jejich vysoké produktivity najdete v této knize! Dozvíte se: • Jak spravovat doporučenou poštu pomocí pravidla 321nula. • Jak snížit stres pomocí nástroje Richarda Bransona. • Proč milionáři nepoužívají seznamy úkolů a čím je nahradili. • Jak odejít z práce v pět hodin bez pocitu viny. • Jak odolávat rozptýlení sociálními sítěmi. • Jak řídit mítinky jako manažeři ve společnostech Apple, Google a Virgin. • Jak vyléčit prokrastinaci a vypořádat se se zloději času a mnoho dalšího. Začněte využívat svůj čas podle osvědčených triků těch nejúspěšnějších a ušetřete ročně tisíce hodin!... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

Successful People Know About Time Management – The Productivity Habits , 2015


více info...

Přidat komentář

kedlis
31.05.2023 1 z 5

(SPOILER) Pokud jste manažer či ředitel firmy v USA je kniha přesně pro Vás, v opačném případě budete metody z této knihy jen horko těžko používat ve svém reálném životě. Jsou to blogové příspěvky spojené s citacemi od různých bohatých či privilegovancýh lidí spojené v jedno. Samozřejmě i tak si můžete něco odnést: říkejte častěji ne, udělejte si čas na sebe, nezapomínejte na dobrý spánek, ale ostatně tohle všechno není nic nového nebo překvapivého.

DK_Ronie
15.11.2022 3 z 5

Kniha je docela ctiva a obsahuje nekolik uzitecnych tipu do pracovniho i osobniho zivota. Zaroven by ji ale slo jeste vice zestihlit a nektere rady jsou obecne zname ci logicke a nektere ne vzdy pouzitelne.


flanky
15.09.2019 2 z 5

Kniha je prakticky nepoužitelná, pokud nejste vrcholový manažer, který je absolutně zavalený prací. Autor se snažil najít i témata, která by spojovala více skupin, ale ve své podstatě se omezil jen na pár krátkých tipů u studentů či matkách v domácnosti. A opět nic, co by jim mělo pomoct. Asi nejvtipnější byla kapitola, abyste si týden naplánovali tématicky typu v pondělí nové nápady, v úterý vyřizování administrativy... Nesmysl na druhou.

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj organizace času životní styl

Autorovy knížky

Kevin Kruse
americká, 1967
2019  55%Moderní time management

Kniha Moderní time management je v

Přečtených17x
Knihotéce7x
Chystám se číst11x
Chci si koupit1x