Móda, krása a životní styl – A Cup of Style

Móda, krása a životní styl – A Cup of Style https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266806/bmid_moda-krasa-a-zivotni-styl-a-cup-of--Ogv-266806.jpg 4 101 22

Jsou dvě. Jsou krásné, úspěšné, populární a hlavně – mají styl. Chceš být také taková? Kniha oceňovaných blogerek plná barevných fotografií ti pomůže s módou, se zdravým životním stylem, cestováním a motivací. Poznej svůj vkus a najdi si vlastní cestu! Lucie a Nicole přináší praktické a konkrétní rady a tipy: 1. Móda Jak najít vlastní styl Jak oblékat různé typy postavy Jak protřídit šatník Základy šatníku Doplňky Co nosíme v kabelce Jak vypadat dobře na fotkách 10 nejdůležitějších tipů 2. Kosmetika Péče o pleť Jak připravit vlastní pleťovou masku Základní make-up a tipy, jak na to: pleť, oči, obočí, rty, nehty Líčení na den Líčení na večer 10 nejdůležitějších tipů 3. Vlasy Jak správně pečovat o vlasy Jak si připravit domácí masku na vlasy Správný účes pro tebe Jak vytvořit vlny Trendy účesy, které zvládneš 10 tipů pro krásné vlasy 4. Cestování Jak si zabalit jako profík Co s sebou do příručního zavazadla Outfity na cesty Naše oblíbené destinace, tipy a zážitky i naše fotky z cest Jak si užít cestování na 100% 10 nejdůležitějších tipů 5. Životní styl Co to znamená jíst zdravě Typy na zdravá jídla: snídaně, oběd, večeře, svačinky, zdravé mlsání, cvičení Motivace Sebevědomí Jak se motivovat Jak se učit Jak se učit jazyky Jak se vypořádat se stresem 10 nejdůležitějších tipů... celý text

Přidat komentář

Lily101
21.07.2019 2 z 5

Věřím, že napsat a následně
i vydat knihu není lehké, ale toto mi přijde spíš jako soubor novinových článků, o nichž autorky mluví jako o kapitolách, a to ještě místy obsahujících minimum textu a hromadu obrázků/fotek.

Hodně plytké, holt nejsem cílová skupina. Holky znám z youtube aneb viděla jsem pár videí a ano, čekala jsem od knihy víc (i po přečtení zdejších recenzí viz níže), obzvláště vzhledem k tomu, že autorkám v době vydání (přesné datum vydání knihy neznám/e) bylo 20-21 let a 22-23 let.

TimetoStyle
04.02.2018 5 z 5

Knížku jsem si koupila proto, že holky už delší dobu sleduju. Moc se mi líbí jak zevnějšek, tak i vnitřek. Vyzkoušela jsem ty zdravé kuličky a byly výborné. Knížka spnila moje očekávání a moc se mi líbila :-) Za mě můžu jedině doporučit.


annasglamour034
13.01.2018 1 z 5

Knížku jsem si naštěstí půjčila a jsem ráda, že jsem ji nakonec nekupovala. Celkově jsem ji cca za hodinku prošla a upřímně mě nezaujala. Spíše bych ji doporučila pro náctileté slečny. Rady a tipy pro mě známé, lehce se dají nelézt na internetu. Design pěkný, ale pro mě až moc přeplácaný. Upřímně jsem čekala od knížky více, ale videa a blog mě u holek baví. Knížka opravdu pro mladší slečny.

kikiodvi
13.09.2017 2 z 5

Koupila jsem si jí hlavně proto, že jsou mi Lucka s Niky sympatické a ráda čtu jejich blog. Pro dvanáctileté holky by byla určitě super (i já jsem tam některé rady našla), ale většinu z toho jsem mohla během pár sekund vygooglit.
Ve výsledku zbytečná investice.
Plusové body dávám za grafické zpracování (které nebylo na první knížku nejhorší) a za fotografie.

JmenujiSeZuzla
27.08.2017 4 z 5

Začala jsem ji číst hlavně kvůli autorkám, které z internetu moc dobře znám. Kniha mě nezklamala. Najdete tam shrnutí několik let blogování a života sester. Holky pro mě byly vždycky velkou inspirací a knížka se jim opravdu povedla. Je v ní vše, co holka v mém věku potřebuje.

Edith_17
08.04.2017 5 z 5

Super knížka. Podle mě je to takový ten typ knihy, kterou si i po přečtení necháte doma a kdykoliv se k ní můžete vrátit. Určitě mě to inspirovalo, hlavně ty kapitoly na začátku, ty jsou o módě a péči o pleť. Ale líbil se mi i konec, jelikož uznávám, že i se stresem, motivací a sebevědomím mám někdy problémy. Knížka se holkám moc povedla, určitě s ní měly dost práce.

Damato
10.02.2017 2 z 5

Další moje přání pod stromečkem, ale taky jsem od toho, co jsem o knize četla čekala trochu víc a byla jsem z celé knihy maličko rozpačitá. Trochu jsem se zarazila u pouček- jak zvládat stres, to mi fakt přišlo maličko vtipné :-)...

Natali11
07.01.2017 5 z 5

Mně se nejvíc líbila kapitola o cestování.

MiaCooperová
05.10.2016

Chci si knihu koupit přes tady ten inzerát, pokud to mamka dovolí a myslím, že když spousta lidí haní i knihy já jůtuber-ty byly dobré, líbily se mi, příběh byl místy vtipný, byly tam ilustrace a v prvním díle i slovníček pojmů, co znamená např. wtf, omg, lol a tak, a jelikož jsem to nevěděla a slýchala to ve škole dennodenně, bylo mi to opravdu užitečné. U holek z ACOS nesleduju ani blog a ani videa, tak doma mám jen jednu knihu a úplně jinou (takový rady atd..) a myslím, že se mi bude líbit. :)

Andarielka
20.09.2016 3 z 5

Knížku jsem dostala k vánocům a musím říct i přesto jak mám holky moc ráda tak mě tato knížka zklamala. Nemůžu říct, že to byl tak velký průser, ale prostě jsem od toho čekala něco více. Co se mi tam líbilo, byly určitě fotky a recepty. Ale určitě je to lepší než knížky Já, Jůtuber za který bych ty peníze určitě nevyhodila. Abych shrnula tuto knížku tak je to takový průměr a možná bych ty peníze radši dala na nějakou jinou knížku, protože ten obsah v této knížce si můžeme dohledat i zadarmo na internetu, samozřejmě, že ne všechno, ale zdá se mi, že za ty peníze to nestojí. Ale i přesto holky mám moc ráda.

1v8na
19.07.2016 3 z 5

Videa od holek jsou naprosto úžasná, mám je šíleně ráda. Proto jsem po jejich knize sáhla s velkým očekáváním a s velkým natěšením. Nicméně mě kniha trochu zklamala - přijde mi jako kdyby holky vzaly video, přepsaly ho a zařadily do knihy.
Ovšem abych na knihu jen neházela špínu, tak musím uznat, že některé kapitoly se mi líbily - hlavně ta o zdravém životním stylu - cvičení, stravování, hlavně mě potěšily recepty a taky kapitolka o motivaci. Takže ve finále knihu hodnotím jako průměr.

Alethea_k
06.07.2016 3 z 5

Tipy na jedno odpoledne. Moc nového jsem se ale nedozvěděla. Zaujalo mě akorát rozdělení lidí do různých kategorií a zdravý životní styl + motivace.

Linduš17
26.04.2016

Super knížka
je tam snad všechno jak čistit štětce zdravá jídla
nebo o cvičení o cestování typi na účesy fakt všechno

Denčaa
06.03.2016 4 z 5

Kniha se mi celkem líbila. Hlavně její design. Avšak její obsah mi mnohdy připadal napsaný jak pro náctileté holčičky, začátečnice, které potřebují zasvětit do tajů krásy, módy, vkusu a podobných věcí o kterách holky pojednávají.

Kamiliana
04.03.2016 3 z 5

Já moc nechápu výhrady ke kvalitě výtisku, co se týče formy. Takhle vypadá naprostá většina v Čechách vydaných děl, autorky to mají navíc lehčí o chyby a překlepy, které skoro v každé knize, kterou jsem kdy vzala do ruky, plynou z překladu :-) Pro mě byla zklamáním část o módě, perforovaná sukně, otrhané i černé kraťasy podle mě vypadají lacině (až lascivně). Chválím tipy dle postavy, tvaru obličeje atd. A nejvíce mě překvapily domácí masky a recepty!!!

nelinka8611
02.03.2016

ja ji mam a je supr dozvedela jsem se plno veci

b_boccacci
21.02.2016 3 z 5

Sleduji holky už dlouho. Když opomenu formu, nebylo to vůbec špatné. Vlastně máte pocit, jako kdybyste četli jejich blog. Rozhodně ale musím vyzdvihnout, jak mile a přirozeně Nicole s Luckou působí. Nejspíš nejsem jejich cílová skupina (vlastně jsem si při čtení připadala jako třináctileté děvče), ale toto malé dílko mě pobavilo.

Sušenka1556
12.01.2016 5 z 5

Tato kniha mě prostě bavila... Byla nápaditá a velice zajímavá. Mnoho nápadů využiju. Holkám se to moc povedlo a jak na youtube i vknizce je vidět ,že si na nic nehrajou a jsou moc milé. Především mě zaujaly účesy, jídla a cestování. Také se chystám udělat si gumičkové náramky.
Krásné nápady!

Ditules
08.01.2016 3 z 5

Obě holky sleduju na youtube. Jsou sympatické a mají skvělé nápady. Jenom ta zmíněná podoba knížky není nic moc. :(

Sabča92
02.01.2016 3 z 5

Knihu jsem přečetla na posezení, líbila se mi. Holky pěkně témata rozdělily do kapitol. Jen škoda, že na konci nedaly žádný závěr. Kniha je spíše pro mladší generaci ale neurazí i starší čtenářky.