Mixér

Mixér https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307447/mid_mixer-zYw-307447.jpg 4 12 6

Druhá knížka autorky je opět veselými i vážnými zamýšleními nad životem. Je to knížka do kabelky či do vlaku. Dochází opět na maličkosti, třeba na zabouchnuté klíče v autě, sem tam se tu i lehce moralizuje. Autorka má dar vystihnout to, co my sami si leckdy myslíme či cítíme, ale neumíme to obléci do slov.

Přidat komentář

Emik87
24.02.2024 4 z 5

Knížku jsem dostala jako dárek a přečetla ji během jedné cesty vlakem a nelituju. Celkem zajímavé čtení.

Toňula
14.09.2020 3 z 5

Možná ještě lepší než první knížka,opět plná lidskosti, ženské empatie a radosti i smutku,ale především životní zkušenosti.


EvikU.
08.04.2017 4 z 5

Hezké příběhy místy pro zasmání.

Ječmínek
15.12.2016

Eseje o obyčejných věcech, na první pohled maličkostech? Ale to je jen skořápka. Najednou si uvědomíme, že to nejsou maličkosti, ale sám život. Autorka prostě čtenářům otevřela své srdce.

Alice76
18.10.2016 5 z 5

Moc milá knížka, se kterou jsem strávila hezké chvilky, když jsem se potřebovala kdykoli během dne trochu potěšit, zpříjemnit si čekání u lékařů, cestu vlakem, hezky se naladit před spaním, nebo se naopak ráno u kávy vzpružit a nastartovat. Má bezva formát, který se krásně vejde i do malé kabelky, takže ji můžete mít všude s sebou. Čte se úplně sama, protože je psána stručně, výstižně, s humorem a celkově svěžím nádechem. Je ze života, poučí, donutí k zamyšlení, inspiruje, pobaví a také moc hezky pohladí a někdy mi úplně mluvila z duše. Čtení jsem si zároveň dávkovala tak, aby mi její milá společnost vydržela co možná nejdéle, a každou kapitolku jsem si náležitě vychutnávala. Také jsem z ní občas někomu předčítala, každému nějakou kapitolku pro něj na míru a jedna moje kamarádka se při mé vícedenní návštěvě u ní doma po takové jedné předčítací ukázce pro tu knížku tak nadchla, že mi ji ve volných chvilkách "kradla" a každé ráno u snídaně mi vyprávěla, jak je skvělá a jak to ta paní Ludmila umí pěkně vystihnout. A k tomuto obdivu se přidávám i já a mohu ji jen doporučit. Jen se připravte na jednu věc, že se s ní na konci nebudete chtít rozloučit a bude se vám po těch milých chvilkách s ní stýskat...

lidunka1
16.08.2016 5 z 5

To je moje druhá knížka, kterou jsem napsala. Jejím cílem je, aby se čtenáři zamysleli nad životem a někdy taky zasmáli.

Autorovy další knížky

2012  81%Papiňák
2016  80%Mixér

Kniha Mixér je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x