Miss Anglie

Miss Anglie https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52763/miss-anglie-52763.jpg 4 5 1

Tajemná slečna M série

1. díl >

Mladičká Madeleine musí pracovat v hráčském doupěti lorda Farleyho, který ji nabízí jako výhru svým zákazníkům. Tam se jednoho dne setká s lordem Devlinem Steelem. Když se znovu za několik let sejdou, Devlinovi se naskytne příležitost, jak Medeleine zachránit - výměnou za výhru si ji odveze i s její dcerkou do svého bytu. Třebaže ji miluje, je mu jasné, že vzít si ji za manželku nemůže. Jeho bratr spravuje Devlinovo dědictví a ke sňatku s Maddy by svolení nikdy nedal. Devlinovi tedy nezbývá než hledat si bezúhonnou manželku z vyšších kruhů…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Mysterious Miss M , 2004


více info...

Přidat komentář

mac.martina
04.03.2016 5 z 5

Tahle knížka se moc líbila. delší dobu jsem nevěděla co o napsat... je to pěkný příběh o tom jak dva lidé se do sebe zamilují skoro na první pohled a vydrží jim to i přesto, že se pár let neviděli. Devlinův bratr tlačí na Devlina kvůli svatbě s urozenou slečnou ale on se nechce podvolit kvůli lásce k Madeleine. Nakonec se nechá přesvědčit a začíná si hledat urozenou manželku i když jeho srdce už je zadané a to jen proto aby se mohl postarat o Madeleine a její dcerku.
Bylo zajímavé číst jaký měl vztah Devlinova bratra a jeho manželky a jak nakonec vyústil.
Pro Madeleine nebylo lehké svěřit se Devlinovi se svojí minulostí a naučit se žít v normálním světě oproti tomu jaký znala a co jí vnutil si o sobě myslet lord Faley.
Knížku si ráda zase někdy přečtu a doporučuju k přečtení :-)