Minulé životy

Minulé životy https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268183/mid_minule-zivoty-LoW-268183.jpg 4 26 7

Vydejte se na fascinující cestu po svých předchozích životech... „Kdybych neuvěřil v reinkarnaci ani po důkazech, kterých se mi dostalo, musel bych být padlý na hlavu," prohlásil jistý anglický psychiatr. Stále víc lidí věří, že nežijeme jen jednou, ale že se do života opakovaně vracíme. V jiných dobách, v jiných tělech, v jiných podmínkách... Celá řada renomovaných psychologů, psychiatrů a terapeutů dnes už uznává, že jde prostě o realitu. V regresní terapii posílají své pacienty do minulosti, aby tam objevovali příčiny svých problémů. Nic se neděje bez důvodu, a pouhé poznání, znovuprožití minulých situací, může významně vylepšit naše vztahy i zdraví a proměnit nám život k lepšímu. Autorka téhle knihy je regresní terapeutkou s rozsáhlou praxí. Přináší nám tedy nejen srozumitelné vysvětlení principu minulých životů, ale i praktická cvičení, s jejichž pomocí můžeme odhalit vlastní minulost. Množství příběhů skutečných lidí, jejích klientů, pak musí přesvědčit snad i toho nejzatvrzelejšího skeptika. Dozvíte se všechno, co o záhadách reinkarnace potřebujete vědět, a ještě se můžete vydat na dobrodružnou cestu za odhalováním vlastní minulosti.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Magic Past Lives , 2012


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
08.04.2021 5 z 5

Dobře napsaná knížka na dané téma.

Zatím jsem se vždycky setkala při pátrání po minulých životech pouze s regresními metodami, zde jsem našla poprvé běžný život jako dobrý začátek - přesně to vystihuje tato věta z knihy: Naše současnost je plná odkazů na minulé životy a najdeme v ní mnoho nejrůznějších vodítek a stop.

Autorka se podrobně věnuje jednotlivým aspektům života, které nás můžou navést. Postupně přejde ke konkrétním metodám, jak se dozvědět víc a hlavně jak s nabytými informacemi naložit. Tedy jak nám může znalost minulého života pomoct zkvalitnit ten současný.

anansie
22.03.2021 5 z 5

Kniha je velmi srozumitelně napsaná a uspořádaná. Seznamuje s nejčastějšími znameními z minulých životů, které můžeme ve svých životech pozorovat. Srozumitelný je i popis postupu, jak si sám udělat autoregresi. Kniha nejde moc do hloubky a proto je vhodná pro seznámení s touto tématikou bez zbytečné ezoterické omáčky.


Zirvith
17.10.2020 5 z 5

Hodně dobrá a čtivá kniha, která toho o reinkarnaci dost vysvětluje. Líbilo se mi, že obsahuje tolik příkladů formou příběhů lidí z regresí.
Kniha neobsahuje žádné nesmysly. Všechno, co se nám děje, má někde svůj původ (většinou tedy v minulých životech). Pochyby nejsou nutné. Já kdysi dávno v reinkarnaci pouze věřila, líbila se mi ta myšlenka, ale později, před pár lety, jak jsem se o tohle téma začala více zajímat, jsem postupně zjišťovala, jak to všechno ve skutečnosti probíhá a funguje, takže já už dávno o reinkarnaci nepochybuji. Jsem o ní pevně přesvědčena. Jako spousta dalších lidí včetně autorky. Proto opravdu není důvod k pochybám :) Na tohle téma jsem přečetla už více knih, a v této nevidím nic, co by mělo být nesmyslem. Takhle nějak to prostě funguje. A já, přestože si sama nedokážu vybavit žádnou vzpomínku z jakéhokoli minulého života, tak mě kniha dovedla k několika zajímavým úvahám a uvědomila jsem si, že jsem v některém životě musela být snad eskymákem, který zapadl někde ve sněhu a umrznul, protože v mém životě je až příliš negativních souvislostí se zimou a sněhem :) Anebo třeba vždycky mě hrozně lákala doba VFR, takže doufám, že jsem v ní třeba i žila.. stejně jako autorka :) Každopádně knihu bych doporučila přečíst každému :)

michaela.22
11.04.2020 4 z 5

Krásně zpracovaná kniha, protkaná mnoha příběhy. Je přehledná, útlá, snadno se čte...až tak že ji člověk opravdu hltá jedním dechem. I přes to mu kniha umožňuje se zastavit a popřemýšlet o svém současném, budoucím ale zejména minulými životy. Vysvětluje způsoby a techniky, jak se se svou "minulosti" potkat a jak se z ní poučit. Tato kniha by měla být v knihovně všech, kteří se zajímají o esoteriku.

adnov
22.02.2020 odpad!

Lidé v regresi vyprávějí, co zažili v minulých životech a toto ma být důkaz. Jako vážně? Nadváha jako dusledek hladovění v minulém životě. Ráda maluju, byla jsem malíř. Zajímá mě Egypt, žila jsem v Egyptě. A další nesmysly. Tato kniha snad může být až nebezpečná. Např.rakovina jako trest.
Žádné vědecké vysvětlení.
Žádny realistický pohled na věc.
Žádné pochyby.
Tak jak jsem si říkala, že na reinkarnaci něco může být, po přečtení této knihy tomu už nevěřím.

bookvibes
04.09.2018 5 z 5

Některé příběhy ve mě evokovaly jako bych je již prožívala také....nádherně popsáno a zpracováno... něco se ve mě hnulo :)

Beda06
12.01.2017 5 z 5

Kniha se mi libila u nekterych kapitol jsem se rozbrecela protoze jsem mela pocit ze se pise u mem zivote, o moji dusi. Jsou tam pekne pribehy i sikovna teorie. Doporucuji

Štítky knihy

reinkarnace astrologie posmrtný život minulé životy

Autorovy knížky

Atasha Fyfe
anglická
2015  84%Minulé životy

Kniha Minulé životy je v

Právě čtených3x
Přečtených29x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce52x
Chystám se číst21x
Chci si koupit11x
dalších seznamech2x