Miluju tě

Miluju tě https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464085/miluju-tebHgCRa-FtC-.webp 5 17 5

Příběh o jedinečné rodičovské lásce, která dítě ubezpečí, že je milováno takové, jaké je. Zároveň ho však naučí, že i když jsou všechny jeho pocity přirozené a láska rodičů není podmíněná, není každé chování přijatelné.

Přidat komentář

Monike
25.03.2024 5 z 5

Moc hezky napsané. Líbil se nám snecek Felix. Díky že jsem si mohla přečíst.

ditul
28.10.2023 5 z 5

Nádherně zpracovaná knížečka pro děti o pocitech.


efka.saf
18.07.2023 4 z 5

Přiznávám, tuto knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy (ukrajinský autor) jako cestu nejmenšího odporu. Nenacházela jsem nic, co by mě žánrově oslovovalo a co by mě lákalo, až na mě vykoukla Iryna Zelyk a její dětské knížky. Původně jsem chtěla knihu o strachu, ale k dispozici byla jen tahle. Ale co si budeme povídat, je to moc povedená knížka. Je psaná krásným, jemným, mateřským jazykem, příběhy jsou něžné, krátké, přesto dokonale rozvinou pointu. A zpracování dětských pocitů je pro děti jasné a pochopitelné. Ilustrace na recyklovaném papíře jsou úžasně krásné a snové, působily na mě jak malované sfumatem. A za zmínku stojí i doslov pro rodiče na konci knihy. I ten jistě stojí za přečtení a hlubší úvahu.
Jsem ráda, že jsem po knize sáhla. Nejen, že mi zaplácla nesympatické téma ve výzvě, ale především mě v finále příjemně obohatila a to se určitě počítá. Děkuji, Iryno :-).

Barumic
01.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Hezky napsana kniha pro deti, aby pochopily, ze i kdyz se v urcitych situacich nezachovaji nejlepe, rodice je budou vzdy bezpodminecne milovat. Je to sice jednohubka, pro nektere deti muze byt ale dlouha. Jsou v ni vykresleny tri situace (pocit menecennosti, pocit neschopnosti a nakonec neposlusnost - strach - vztek - odpusteni).

Štěpinambura
28.12.2021 5 z 5

Nádherné, dojemné a příjemné spracování pocitů