Před ničím se nezastaví

Před ničím se nezastaví https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453203/bmid_pred-nicim-se-nezastavi-dkR-453203.jpg 4 17 17

Michael Gannon série

1. díl

Když se na Bahamách zřítí letadlo přepravující šest mužů, jmění v hotovosti a nepoctivě získané diamanty, jediným svědkem smrtelné katastrofy je potápěčský instruktor Michael Gannon. Domnívá se, že jde o špinavé peníze drogových bossů, které nikdo nebude postrádat. Odcizení peněz ovšem uvrhne Michaela do vražedné hry s těmi nejnebezpečnějšími muži světa.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Stop at Nothing , 2020


více info...

Přidat komentář

janina66
14.02.2023 5 z 5

Mám moc ráda takovéto knihy.
Dobrodružné, napínavé. Krátké kapitoly a čtivé. Nechybí klaďasi a hlavně hodně záporáků. Jen ten závěrečný motiv, proč to všechno, trochu přehnaný(ambasáda apd.)
Ale jinak super.

lucie2371
06.02.2022 1 z 5

Tak tohle byla hodně nezáživná kniha...a těch pár akčnějších stránek to opravdu nezachránilo.


Hella
26.04.2021 3 z 5

S první polovinou knihy jsem měla problém, druhou akční půlku jsem si užila. I přes sympaťáka Gannona je to ale spíš průměr.

lenka.g
23.04.2021 5 z 5

Příjemné překvapení! Příjemně akční oddychovka, nijak rozvláčná, nijak extrémně komplikovaná a navíc má krátké kapitoly. Takže autora si rozhodně ukládám a těším se na další knížky.

VasnivaCtenarka
08.03.2021 5 z 5

Naprosto dokonalý dobrodružný, akční a strhující příběh, plný tajemna a zkorumpovaných agentů FBI. Můžu vám říct, že to tedy byla jízda! Wow!

Michael Ledwidge dokázal napsat velmi povedený thriller, který vás vtáhne a nepustí. Rychlé tempo zaručí, že se při čtení rozhodně nudit nebudete! Ani na vteřinu.

Před ničím se nezastaví je první díl knižní série Michael Gannon a já jsem už teď zvědavá na druhý díl. Musím uznat, že už hodně dlouho jsem nečetla tak akční knihu. Dokonce bych řekla, že by tohoto příběhu mohl být velmi povedený akční film.

Skvělé tempo si kniha uchovává po celou dobu. Tahle kniha nemá ani žádná hluchá místa.

Hlavní hrdiny budete milovat. Gannon i Ruby jsou sympaťáci a tak trošku doufám, že v dalším díle mezi nimi přeskočí jiskra. V tomto díle se však žádné romantiky mezi hrdiny nedočkáme.

A záporné hrdiny, ty zlé a nelítostné agenty FBI, ty budete z duše nesnášet. Opravdu. Jsou prohnilí až na kost a je to z každého jejich slova cítit na sto honů.

Charaktery postav autor Michael Ledwidge vystihl a popsal naprosto dokonale, stejně jako naprosto dokonale popsal i celý děj a akční “scény”. Popis je tedy naprosto bezchybný.

Tuhle knihu si užijí tedy zejména ti, kteří mají rádi knihy s rychlým tempem. S dějem, který vás vtáhne a který vám nedovolí knihu odložit. Máte-li rádi komplikované zápletky a napětí, nebudete litovat, když si tuhle knihu pořídíte.

Vřele doporučuji.

kokrokr
05.11.2020 3 z 5

Slušně napsaný dobrodružný thriller o špinavých praktikách agentů tajných služeb a FBI. Příběh ničím nevybočuje z běžné produkce, dobrý průměr.

jarda007
12.10.2020 4 z 5

Dobry, prijemny poctenicko, oddechovka, svizny dej, jedinyco snad chybelo byla laska a sex v tom tropickym raji...

Zdenas5
10.10.2020 4 z 5

Opět jeden superhrdina ve stylu Ramba, kniha velmi akční, hrdinové sympatičtí, prostě čte se samo.

Bisdog
08.10.2020 5 z 5

Napínavý thriller od samého začátku ,sympatická vyšetřovatelka i hlavní hrdina , prečteno jedním dechem......

biki
03.10.2020 5 z 5

Vždyť jsem to už psala, že je letos úroda fakt kvalitních thrillerů a tato kniha k nim bezpochyby patří. Její autor je u nás prakticky neznámý, na DK figuruje pouze jako spoluautor několika knih J.Pattersona (kde ovšem ani není uveden na obálce). Podle mého osobního názoru jej však v této knize už několikanásobně předčil.
Sympatický hlavní hrdina se zajímavou minulostí, jeho neméně sympatičtí spolubojovníci, přiměřeně akční děj a opravdu, opravdu zlí a zákeřní protivníci, disponující díky svému postavení všemi možnými i nemožnými prostředky. Je to také takové šťavnaté sousto pro nás příznivce konspiračních teorií.
Tuto knihu prostě všemi deseti doporučuji všem příznivcům akčních thrillerů.

Autorovy další knížky

2010  89%Oko za oko
2015  74%Smečka
2014  87%Dokonalá iluze
2020  81%Před ničím se nezastaví