Mezi mužem a ženami

Mezi mužem a ženami https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214823/mid_mezi-muzem-a-zenami-214823.jpg 3 27 6

Jak milují muži? Jinak než ženy! Cit muže zažehne vizuální podnět během mžiku, ale láskou se dá nazvat leda v románu. Ta se dostavuje plnou silou až o poznání později. Muži vnímají ženy osobitým stylem, charakteristickým přímou vášní bez zbytečných oklik.

Přidat komentář

MinaHawke
04.08.2018 3 z 5

Kniha není špatná, nevadila mi. Jen co mi vadilo byly používané vulgarismy. Přišlo mi, že hlavní hrdina měl dost smůlu, alespoň ze začátku. Protože když si chtěl užít, tak mu to vždycky něco pokazilo. Ale vážně mi ho bylo líto potom co se mu stalo s jeho láskou Dianou.
V knize jsou popsány různé eskapády Billyho sexuálního života, někdy jsou trapné, jindy zas naopak uspokojující.

Shay-chan
22.12.2015 3 z 5

A stále jsem nepochopila muže :D Jako oddechovka dobré čtení.


genie
07.12.2015 3 z 5

Pokud uznám, že muži vnímají svět jinak než my, ženy, a když si přečtu, o čem má kniha být, nemůže (resp. neměl by) mě její obsah a forma příliš překvapit ... Autor píše věcně, místy je to "syrové a vulgární", ale není to nic, co by se nedalo snést ... Zas tak moc sexu v té knize není. Najdou se i citlivá slova - třeba ve vztahu k osobní tragédii Billyho a Diany ...
Za sebe říkám, že už jsem četla lepší knížky, ale zklamaná z této četby nejsem.

tisha8409
18.08.2015 odpad!

Hausmann v jiném obalu.
Když koná "průzkum" na OnaDnes, vyjde z toho, že muž si žádá ženu s mega poprsím, ale zadečkem do ruky, tělesně zdatnou, ale něco aby bylo i v hlavě a ať je neustále veselá, svěží, dokonalá, vaří, smejčí, zametá, utráhne, zašroubuje, přiková...a těmto ženám se chce nabízet někdo, kdo uavžuje tak, jak je psáno v knize.
Vysoké sebevědomí v těchto případech většinou = připos...blbeček, který žil s matkou, cigárama a lahví vína...že, citlivý a ubrečený pane Hauzman?

kocourbeng
14.03.2015 5 z 5

Jóó! Tak to přesně je… Konečně někdo napsal natvrdo, co se v hlavě chlapa děje. Pro měkoty a nudné stydlivky to ale není. 

Novelist
13.02.2015 1 z 5

Povrchní text bez ambice zaujmout čtenáře čímkoliv jiným, než popisem prvoplánového sexu. Velmi se podobá béčkovým erotickým filmům s prostřihy na detailní záběry „namazaných“ ohanbí protagonistů. Je zde patrný sarkastický styl současných komentátorů, kteří sice nemají co sdělit, zato se potřebují ventilovat. Chvíli vás to baví a rychle unaví. Tahle knížka je nevkusná jako placený sex v suterénu zapáchajícího činžáku. Řetězení pohlavních styků není příběh. Takto to dopadne, když kuchař zamění ostrou přísadu s hotovým hlavním chodem. Nedá se to jíst.

Autorovy knížky

Marcus Wang
česká, 1962
2012  56%Mezi mužem a ženami

Kniha Mezi mužem a ženami je v

Přečtených33x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce32x
Chystám se číst10x
Chci si koupit2x