Mezi dvěma

Mezi dvěma https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512660/bmid_mezi-dvema-pMh-512660.jpg 4 11 3

Její předchozí vztah se rozpadl a ten nynější jí nepřijde o mnoho lépe fungující. Jednadvacetiletá hrdinka novely Mezi dvěma se vydává na životní cestu. Doufá, že tisíce kilometrů od domova zahojí rány z bolestivého rozchodu a ona znovu najde cestu sama k sobě. Brzy však poznává, že není možné utéct a hledat rozhřešení na druhém konci světa, a zjišťuje, co se může stát, když se na cestu za sebepoznáním a uzdravením vydáme s rozvrácenou myslí a zlomeným srdcem.... celý text

Přidat komentář

withoutchild
23.09.2023 2 z 5

Má to 80 stran, ale tolik zbytečných řečí kolem, aby člověk pohledal. V knize se dějí v podstatě pouze dvě věci, a to že kluk obviňuje holku z podvádění, a ona si to nechá líbit, anebo holka někde sedí a nad něčím přemýšlí. Ta hlavní dvojice je snad nejhorší knížní pár vůbec.

Lka
12.05.2023 2 z 5

Tak tohle bohužel nebyl můj šálek kávy :(


mstychov
04.04.2023 5 z 5

Do rukou se mi dostala propracovaná novela Mezi dvěma. Již z anotace mi bylo jasné, že se nebude jednat o lehké čtení, což se mi v průběhu potvrdilo.

Hlavní hrdinka se vydává na druhý konec světa, aby se vyrovnala s těžkým rozchodem. Tvrdě pracuje, aby vydělala nějaké peníze a užívá si života na novém místě. Mezi tím si nachází nové kamarády i lásku.

Po celou dobu věří, že on by mohl být ten, kdo vyplní prázdné místo po jejím předchozím vztahu. To, co přijde však nečeká.

Jak celý příběh dopadne? Dostane hlavní hrdinka to, po čem touží? Splní jí cesta vytoužená očekávání?

I přesto, že se nejedná o lehké téma (nechci čtenářům prozradit moc) je psané citlivě. Autorka svým dílem poukázala na velký problém ve vztazích, který se nemusí vyhnout nikomu z nás. Hlavní hrdinku jsem si oblíbila. Stejně tak její kamarádky. Vnitřní konflikt hrdinky byl od první stránky jasný a já si její příběh s radostí přečetla.

Oblíbená věta z knihy: V mysli jsem listovala fotoalbem našeho krátkého vztahu.