Mexiko

Mexiko https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143344/mexiko-spolecnik-cestovatele-143344.jpg 5 4 2

Více než 1000 barevných fotografií a podrobný text vás seznámí s dějinami i současností této jedinečné země. Kláštery, paláce, muzea, památky mayské architektury, pohoří, kaňony, tropické lesy, jeskyně, národní hudba a tanec - tento průvodce vás seznámí se vším, co Mexiko nabízí. Nechybí ani praktické tipy, kde si dát speciality místní kuchyně, kde jsou nejlepší hotely či nákupní střediska. Hlavní přispěvatelé: Nick Caistor, Maria Doulton, Petra Fischer, Eduardo Gelason, Phil Gunson, Alan Knight, Felicity Laughton, Richard Nichols, Chloe Sayer. Konzultanti: Antonio Benavides, Simon Martin, Lourdes Nichols. Fotografie: Demetrio Carrasco, Linda Whitwam, Peter Wilson, Francesca Yorke. Ilustrace: Gary Cross, Richard Draper, Isidoro Gonzáles-Adalid Cabezas, Paul Guest, Stephen Guapay, Claire Littlejohn, John Woodcock. Z anglického originálu „Eyewitness Travel Guides - Mexico“ (Dorling Kindersley Limited, London 2003) přeložili Lenka Svobodová a Jozef Koval. Doplnil a redigoval Stanislav Pscheidt. Vydala Euromedia Group, k.s. - Ikar Praha v roce 2009. Vydání druhé., rozšířené.... celý text

Literatura naučná Cestopisy a místopisy Mapy a atlasy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Eyewitness travel guides - Mexico


více info...

Přidat komentář

n.ezn.amy
17.10.2022 5 z 5

Cestopisy od Ikaru jsou vždy skvěle napsané a graficky provedené. Mexiko je pro mě zemí, kterou toužím procestovat a poznat a zatím se mi to nepodařilo, takže jsem jí zatím "procestoval" touto knihou. Krásně popsaná historie této země, nádherná příroda, kulturní památky či co ochutnat z místní kuchyně. Toto vše čtenáře prostě musí nalákat k návštěvě této země. Jen víc takovýchto cestopisů.

Metroušek
02.10.2021 5 z 5

Kdykoli někam jedu, snažím se přečíst dvě příslušné edice cestovatelských průvodců: Společník cestovatele a Rough Guide. Nikdy mě žádná z nich nezklamala. Vřele doporučuji!


Štítky knihy

Mexiko

Kniha Mexiko je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x