Dokonalé stroje

Dokonalé stroje https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101654/meteor-6-dokonale-stroje-101654.jpg 4 13 2

Meteor série

< 6. díl

Dívka Nävis se díky sabotáži na své kosmické lodi ocitne na neznámé planetě, kde podivné objekty odjakživa pronásledují zdejší obyvatele, Gunjinny. Nävis má jako žena mezi místními obyvateli složitou pozici, musí je především přesvědčit, že i jako žena je schopná bojovat proti nebezpečí. Musí najít svého přítele Snivela, kterého unesli nejhrozivější protivníci, s jakými se kdy setkala a dobře ví, že tady, kde se stroje obrátily proti svým stvořitelům, život vůbec nic neznamená. (mlp.cz)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Sci-fi

Vydáno: , BB art
Originální název:

Sillage - Artifices


více info...

Atlantis
Atlantis
09.06.2018 3 z 5

Meh. Prostě a jednoduše meh. Příběh nijaký (dočteno před dvěma dny a už teď horko těžko doluji vzpomínky), zábava chybějící, vtip občasný. Tuctový, šedý a nezapamatovatelný komiks. Pokud to šlo s Meteorem takhle dál, tak mě ani nemrzí, že další díly česky neseženu.

Kapis
Kapis
10.01.2014 4 z 5

Uff, tak to už bylo fakt moc, všechny ženy proletariátu spojte se a osvoboďte se z machořetězů svých vykořisťovatelů. Celý komiks drží opět kresba, klesající tendence zde nabrala rychlé tempo. Přiznám se však, kdyby došlo k ressurection a někdo začal vydávat další díly v broži za 150, asi bych to ze zvědavosti dokupoval.


Kniha Dokonalé stroje je v

Přečtených18x
Knihotéce7x
Chci si koupit2x