Městské legendy

Městské legendy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420886/bmid_mestske-legendy-YiF-420886.jpg 3 14 5

Možná si myslíte, že města jsou docela nudná místa, kde se můžete potkat pouze s nerudnými a věčně spěchajícími spoluobčany. Kdepak hledat v nich tajemné a někdy i hrůzu nahánějící příběhy. Jestli to takhle vidíte, tak to jste na omylu. Kniha, kterou držíte v ruce vás zavede do tmavých zákoutí měst a přímo před vašima očima upřede celou sít těch nejznámějších i méně známých městských legend. Radím vám, nenastupujte do podivné černé volhy ani do půlnočního autobusu -jestli je vám život milý. Smrtící hotelový větrák vás po přečtení této knížky už taky jistě nepřekvapí. Nemáte- li strach, pak tedy vítejte na stránkách novodobých pověstí a mýtů.... celý text

Přidat komentář

felixrr
19.09.2023 2 z 5

Lhal bych tvrzením, že jsem se nebavil, ale úroveň skutečně není moc valná. Kresba je zajímavá, i když místy to byl trochu úlet. Stejně tak některé repliky v komiksu mi přišly úplně mimo. Informace k legendám jsou dost povrchní a celkem nahodilé, často je to akorát výčet trochu pozměněných verzí z různých zemí a není to ani potřeba číst.

jirijanovotny
08.06.2022 2 z 5

Zajímavá kresba pro mě byla hlavním důvodem, proč jsem po této knize vůbec sáhl.

Být mi tak 13 let, tak si to určitě vychutnám více. Takto to bohužel moc neocením.


jarynek
10.02.2020 2 z 5

Povídání k jednotlivým "legendám" mi přišlo špatné. Ne moc vysvětlující a propracované, spíše snůška všelijakých všude možně pochycených zpráv - to je snad i škoda číst, protože moc informací z toho nedostanete. Alespoň některé komiksové příběhy měly na konci pointu či vtipné zakončení, ale nejsou schopny zachránit celkové vyznění knihy.

Kate18
08.02.2020 3 z 5

Některé příběhy jsou zajímavé a ne příliš známé. Jiné jako o stopařích zná dnes snad každý. Čekala jsem víc informací o jednotlivých legendách. A chtělo by to i trošku delší komiksovou část, jedna stránka na příběh je málo.

Kniha2006
26.01.2020 1 z 5

Nevím co na těchto legendách bylo strašidelného. Komixy k příběhům by mohly být obsáhlejší a ne na jednu dvoustránku. Zajímavosti k příběhům byly celkem zajímavé. Jinak mi kniha přišla jako poznámky nějakého youtubera, který se chystá udělat video Městské legendy.